Libnet.ro
UNICEF

01:05

TOP: 10 domenii in care se castiga cel mai bine in Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP: 10 domenii in care se castiga cel mai bine in Romania

Castigul mediu salarial din Romania a variat semnificativ in acest an, cand a scazut de trei ori si a a crescut de sase ori, ajungand in septembrie la1. 538 lei. Vezi care sunt domeniile in care se castiga cel mai bine in Romania, potrivit INS . continuă pe Wall-Street Ro

Londra, detronata din postura de cel mai mare centru al finantelor mondiale de catre rivalele New York si Hong Kong

Londra isi va pierde titlul de cel mai mare centru al finantelor mondiale si, cel mai probabil, pana in 2015 va ajunge pe pozitia a treia. Motivul: Valul mare de disponibilizari in districtul financiar a.

Skyfall, pe cale sa devina cel mai de succes film din seria James Bond!

In doar trei saptamani de la lansare, Skyfall este pe cale sa doboare recordul de incasari stabilit de Casino Royale in urma cu sase ani si sa devina cel mai de succes film din seria James Bond. Filmul a avut premiera weekendul trecut in Statele Unite si a incasat 87 de milioane de dolari. Continue reading .

Economia Japoniei, la cel mai abrupt declin de la cutremur

Japonia a inregistrat in trimestrul al treilea o scadere de 3,5% a Produsului Intern Brut PIB) fata de perioada similara a anului trecut, aceasta fiind cel mai abrupt declin din primele trei luni ale anului.

VIDEO/FOTOGALERIE Maraton de programare in Bucuresti pentru aplicatii pe Windows 8: Cati bani pot castiga programatorii si la ce viseaza cel mai tanar roman cu o aplicatie in Windows Store

Peste 150 de tineri programatori romani de aplicatii au participat in acest sfarsit de saptamana la un marator de programare organizat de Microsoft pentru aplicatii pe noul sistem de operare Windows 8. Oficialii Microsoft Romania se asteapta sa atraga sute de aplicatii romanesti in Windows Store pana la sfarsitul anului 2013. Cel mai tanar dintre ei este un pusti din Suceava de numai 16 ani, care a publicat deja prima sa aplicatie in Windows Store. Vezi in articol cu ce aplicatii vin programatorii romani si ce venituri pot castiga din publicarea acestora.

TOP 10 cele mai accesate videoclipuri de pe YouTube (VIDEO)

Odata cu puternica dezvoltare a Internetului, numarul de vizualizari pe YouTube a crescut impresionant, ajungand ca un videoclip sa inregistreze sute de milioane de accesari. Cel mai urmarit artist a fost.

Verdictul pe care il da seful statului: Raportul MCV din decembrie va fi un dezastru. El stie mai bine ca oricine ca institutiile statului sunt supuse presiunii politice

Raportul MCV din decembrie va fi dezastruos, sustine Traian Basescu, mai ales ca pana in acest moment nu s-a negociat alegerea Avocatului Poporului. Presedintele spune ca de mai bine de cinci luni, institutiile.

SUA vor depasi Arabia Saudita si vor deveni cel mai mare producator mondial de petrol

O schimbare esentiala in topul tarilor producatoare de petrol urmeaza sa se produca in anul 2020, anunta Bloomberg. Potrivit sursei citate, atunci SUA vor deveni cel mai mare producator mondial de petrol,.

Un pas urias inapoi pentru Land of choice. Cel mai mare operator turistic a SCOS Romania din cataloagele sale

Cel mai mare operator turistic din lume a scos Romania din cataloagele sale. Reprezentantii ar fi nemultumiti de faptul ca o serie de promisiuni facute de Ministerul Turismului in ultimii ani nu au fost onorate.

AIE: in 2020, SUA va fi cel mai mare producator de petrol

Geoeconomia petrolului ar putea fi regandita prin prisma transformarii celui mai mare consumator de petrol, in cel mai mare producator.

Kuweitul a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare foc de artificii (VIDEO)

Cel mai mare foc de artificii din toate timpurile a avut loc in Kuweit. Tara a intrat astfel in cartea recordurilor cu un spectacol urmarit de zeci de mii de oameni. Evenimentul a avut loc cu ocazia zilei.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )