Libnet.ro
UNICEF

21:45

Kuweitul a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare foc de artificii (VIDEO)

B1 B1,
Kuweitul a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare foc de artificii (VIDEO)

Cel mai mare foc de artificii din toate timpurile a avut loc in Kuweit. Tara a intrat astfel in cartea recordurilor cu un spectacol urmarit de zeci de mii de oameni. Evenimentul a avut loc cu ocazia zilei. continuă pe B1

Cel mai mare salariu din domeniul IT din Romania: 45.000 de euro pe luna

Valoarea totala a veniturilor celor mai bine platiti angajati din industria IT din Romania, in 2011, a fost de peste 15 milioane de lei, potrivit revistei Capital, care citeaza date ANAF Cel mai mare salariu.

Cel mai mare salariu din domeniul IT din Romania: 45.000 de euro pe luna

Valoarea totala a veniturilor celor mai bine platiti angajati din industria IT din Romania, in 2011, a fost de peste 15 milioane de lei, potrivit revistei Capital, care citeaza date ANAF Cel mai mare salariu.

Bloemencorso este cel mai mare festival al florilor din lume

Bloemencorso este cea mai mare parada de flori din lume, sustinuta in intregime de catre voluntarii din orasul olandez, Zundert. Milioane de flori sunt folosite pentru decorarea unor imense care alegorice. Olanda.

MTV Europe Music Awards 2012: Taylor Swift si Justin Bieber, marii castigatori. Interpretul melodiei Gangnam style, premiat pentru cel mai bun videoclip

Premiile MTV Europe Music s-au acordat duminica seara, in Frankfurt, cantareata americana Taylor Swift si Justin Bieber fiind marii castigatori ai serii, care au plecat acasa cu cate trei premii. Swift a ob.

VIDEO/FOTOGALERIE Maraton de programare in Bucuresti pentru aplicatii pe Windows 8: Cati bani pot castiga programatorii si la ce viseaza cel mai tanar roman cu o aplicatie in Windows Store

Peste 150 de tineri programatori romani de aplicatii au participat in acest sfarsit de saptamana la un marator de programare organizat de Microsoft pentru aplicatii pe noul sistem de operare Windows 8. Oficialii Microsoft Romania se asteapta sa atraga sute de aplicatii romanesti in Windows Store pana la sfarsitul anului 2013. Cel mai tanar dintre ei este un pusti din Suceava de numai 16 ani, care a publicat deja prima sa aplicatie in Windows Store. Vezi in articol cu ce aplicatii vin programatorii romani si ce venituri pot castiga din publicarea acestora.

STUDIU: Cercetatorii confirma cea mai mare temere a barbatilor in dormitor.

Au existat intotdeauna discutii in randul femeilor si al barbatilor daca marimea penisului conteaza sau nu in dormitor. Parerile sunt impartite, insa cercetatorii au ajuns la concluzia ca marimea chiar conteaza, potrivit Mediafax. Potrivit unui studiu publicat in revista Journal of Sexual Medicine, femeile care au orgasme vaginale in mod frecvent declara ca reusesc sa atinga mai bine acest punct culminant daca barbatul are un penis mai mare, scrie Daily Mail. Cercetatorul Stuart Brody, .

Numarul familiilor care primesc ajutor social, cu 2,1% mai mare in 2012 fata de 2011

Numarul familiilor care au beneficiat de ajutor social in primele trei trimestre ale anului 2012 a crescut cu 2,1% fata de aceeasi perioada a anului anterior, suma platita de stat fiind mai mare cu 5,3 la suta,.

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin: Rusia va reactiona in modul cel mai dur la aparitia navelor americane Aegis in largul coastelor sale

Rusia va reactiona in modul cel mai dur la aparitia navelor americane echipate cu sisteme antiracheta Aegis in largul coastelor sale, a declarat luni pentru agentia semioficiala RIA Novosti vicepremierul rus Dmitri Rogozin.

SCM U Craiova, cel mai bun start de sezon din istorie

SCM Universitatea Craiova parcurge cel mai fast inceput de sezon din istoria clubului. Formatia antrenata pentru al doilea sezon consecutiv de catre sarbul Andjelko Mandic a bifat al 5-lea succes stagional in confruntarea cu CSU Sibiu, incheiata c.

Samsung Galaxy S III: Cel mai bine vandut telefon in trimestrul trei

Cel mai cumparat model de telefon in al treilea trimestru din 2012 a fost Samsung Galaxy S III. Terminalul a depasit in vanzari modelul iPhone 4S de la Apple. Cifra de vanzari pentru Galaxy S3 se ridica la 18.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )