Libnet.ro
UNICEF

00:07

Top 30: cei mai mari operatori telecom. Profitul s-a injumatatit, afacerile au crescut

Adevărul Adevărul,
Top 30: cei mai mari operatori telecom. Profitul s-a injumatatit, afacerile au crescut

Cei mai mari 30 de operatori de telecomunicatii din Romania au avut anul trecut impreuna un profit net de circa 616 de milioane de lei, la jumatate fata de 2013, ca urmare a investitiilor puternice facute de operatori in dezvoltarea retelei 4G, dar si a scaderii tarifelor de interconectare, arata datele furnizate wall-street. ro de catre Registrul Comertului. continuă pe Adevărul

Top 30: cei mai mari operatori telecom. Profitul s-a injumatatit, afacerile au crescut

Cei mai mari 30 de operatori de telecomunicatii din Romania au avut anul trecut impreuna un profit net de circa 600 de milioane de lei, la jumatate fata de 2013, ca urmare a investitiilor puternice facute de operatori in dezvoltarea retelei 4G, dar si.

Romania, pe locul patru intr-un top al celor mai mari 500 companii din Europa Centrala si de Est

Romania se afla pe locul patru intr-un top pe 2014 al celor mai mari 500 de companii din Europa Centrala si de Est ECE) realizat de Coface, cu o prezenta de 59 de companii, in crestere de la 56 in urma cu un.

Top 10 cele mai vandute masini electrice din lume

Cererea pentru masini electrice este in urcare la nivel global insa piata se mentine la un nivel scazut, primii zece cei mai mari producatori de autovehicule eco au impreuna vanzari in jur de 160. 000 de unitati dupa primele sase luni ale anului.

Gigantii Romaniei care au intrat in topul celor mai mari companii din Europa Centrala si de Est

Cum au performant gigantii din economia romaneasca in clasamentul regional, realizat de Coface, al celor mai mari companii din Europa Centrala si de Est. Studiul Coface CEE Top 500 clasifica cele mai puternice cinci sute de companii din regiune, luand.

Ministrul Agriculturii: Seceta a lovit in special cultura de primavara. Cele mai mari pierderi le-am avut la porumb, floarea soarelui si soia

Cele mai mari pierderi provocate de seceta din acest an au fost la culturile de porumb, floarea soarelui si soia, a anuntat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, precizand ca si cei din zootehnie au fost.

Procurorii vor pedepse mai mari pentru violatorii din Vaslui (VIDEO)

Procurorii au atacat decizia Judecatoriei Vaslui si cer pedepse mai mari pentru cei 7 tineri care au violat anul trecut o tanara in varsta de 18 ani, informeaza B1 TV. Apelul se va judeca in cadrul aceluiasi.

Marea Farsa Lunara: 180 de ani de la una dintre cele mai mari inselaciuni din istorie

Pe 25 august, in anul 1835, a aparut primul dintr-o serie de articole despre Luna care anuntau cea mai importanta descoperire din istoria omenirii. Atunci cand auzim notiunea Marea Farsa Lunara, cei mai multi dintre noi am fi tentati sa ne gandim la aselenizarea din 1969 si teoriile conform carora aceasta a fost regizata de [] Marea Farsa Lunara: 180 de ani de la una dintre cele mai mari inselaciuni din istorie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, micsorat cu ajutorul tehnologiei

Este uimitor ce poate face o schimbare de perspectiva. in cazul de fata, un simplu tructransformaunul dintre cele mai mari aeroporturi din lumeintr-o macheta pentru un loc de joaca. Utilizatorul Vimeo darwinfish105 a incarcat pe site filmuletul sau in care a capturat activitatea de pe Aeroportul International Haneda din Japonia. Avioane facand taxi pe pista, [] Unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, micsorat cu ajutorul tehnologiei Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai mari gradini zoologice din Europa

Una dintre cele mai mari gradini zoologice din Europa este situata in capitala Germaniei, Berlin. intinsa pe 340. 000 de metri patrati, aceasta adaposteste nu mai putin de 1. 500 de specii de animale. Pe batranul continent exista insa si alte gradini zoologice unde pot fi admirate zeci de mii de animale din toate colturile lumii.

Ministrul Agriculturii: Cele mai mari pierderi din cauza secetei sunt la porumb, floarea soarelui si soia

Cele mai mari pierderi din cauza secetei s-au inregistrat in cazul culturilor de porumb, floarea soarelui si soia, potrivit ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, care a aratat ca numai in luna septembrie va sti care este valoarea despaguburilor ce ar urma sa fie acordate fermierilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )