Libnet.ro
UNICEF

01:05

TOP. Cea mai citita analiza a saptamanii: Cacealma. Ce ascunde pasul inapoi facut de PSD si Liviu Dragnea |EXCLUSIVITATE

România Liberă România Liberă,
TOP. Cea mai citita analiza a saptamanii: Cacealma. Ce ascunde pasul inapoi facut de PSD si Liviu Dragnea |EXCLUSIVITATE

Liviu Dragnea, presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, a anuntat ca ii propune premierului sa abroge Ordonanta 13, prin care s-a modificat legislatia penala in folosul politicienilor penali. Motivul: nu vrea razboi social. Minciuna! . continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, plangere penala impotriva jurnalistului Mircea Marian. Acuzatia cea mai grava: instigare la atentat la siguranta nationala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a facut o plangere penala jurnalistului Mircea Marian pe care-l acuza de mai multe infractiuni, cea mai dura este cea de instigare la atentat care pune in pericol securitatea nationala. Motivul: ziaristul a dezvaluit pe facebook adresa politicianului. Mircea Marian a ironizat demersul lui Dragnea: ma mir ca nu am fost arestat inca.

O bomba din Al Doilea Razboi Mondial provoaca cea mai mare evacuare pe timp de pace

Autoritatile din Salonic, al doilea oras ca numar de locuitori din Grecia, se pregatesc sa evacueze duminica pana la 72. 000 de persoane din mai multe cartiere, pentru a dezamorsa o bomba din Al Doilea Razboi Mondial. Este vorba despre cea mai mare evacuare pe timp de pace, transmite Reuters.

Cea mai rara fotografie din lume a fost facuta in China: 500 de membri ai aceleiasi familii s-au reunit pentru a realiza arborele genealogic (FOTO)

Cea mai rara poza din lume a fost facuta in China. Peste 500 de membri ai aceleiasi familii s-au strans pentru a realiza o poza de colectie. Aceasta a fost cu ocazia Anului Nou Lunar care este.

Cine este cea mai celebra Kylie? Minogue si Jenner au ajuns la proces

Kylie Minogue si Kylie Jenner au ajuns la proces si se judeca pentru brandul Kylie. Cantareata australiana detine drepturile de folosire a acestui nume, in diverse forme, in timp ce tanara din clanul Kardashian vrea sa si-l asigure pentru linia de produse cosmetice si nu numai.

TOP. Cel mai citit comentariu al saptamanii: De ce vor sa o dea afara din magistratura pe Camelia Bogdan |OPINIE

De aproape doi ani, de cand Dan Voiculescu a fost condamnat de un complet al inaltei Curti din care facea parte si Camelia Bogdan, tanara judecatoare a inceput sa fie hartuita si marginalizata. Eforturile coordonate ale celor care au avut de-a face cu ea au dus la formarea unei adevarate coalitii impotriva Cameliei Bogdan.

Este cea mai frumosa femeie din Anglia. Cum arata SUPER iubita unui star de la Manchester United (FOTO)

Fotbalistii au fost mereu in centrul celor mai frumoase fete. Nici unul dintre cei mai buni jucatori ai lui Manchester United nu avea cum sa faca exceptie de la regula. Chris Smalling, in.

Plangere PENALA depusa de Liviu Dragnea impotriva jurnalistului Mircea Marian. Instigare la atentat la siguranta nationala, cea mai GRAVA acuzatie

Dupa ce jurnalistul Mircea Marian a dezvaluit pe Facebook adresa in care locuieste Liviu Dragnea, presedintele PSD a decis sa-i faca acestuia o plangere penala. Mircea Marian este acuzat de mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2632 seconds )