Libnet.ro
UNICEF

18:30

Liviu Dragnea, plangere penala impotriva jurnalistului Mircea Marian. Acuzatia cea mai grava: instigare la atentat la siguranta nationala

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, plangere penala impotriva jurnalistului Mircea Marian. Acuzatia cea mai grava: instigare la atentat la siguranta nationala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a facut o plangere penala jurnalistului Mircea Marian pe care-l acuza de mai multe infractiuni, cea mai dura este cea de instigare la atentat care pune in pericol securitatea nationala. Motivul: ziaristul a dezvaluit pe facebook adresa politicianului. Mircea Marian a ironizat demersul lui Dragnea: ma mir ca nu am fost arestat inca. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea a facut plangere penala impotriva ziaristului Mircea Marian, care i-a publicat adresa pe Facebook. Infractiunile invocate: instigare publica si atentat care pune in pericol siguranta nationala

Liviu Dragnea a facut o plangere penala impotriva jurnalistului Mircea Marian de la Romania libera, infractiunile invocate de liderul PSD fiind instigare publica si atentat care pune in pericol siguranta nationala, scrie paginademedia. ro. Potrivit sursei citate, gestul lui Liviu Dragnea vine dupa ce Mircea Marian a dat, intr-o postare pe Facebook, adresa la care locuieste Liviu Dragnea in Bucuresti.

SITUATIE DUBIOASA. Casa baronului Liviu Dragnea nu e acasa. Seful condamnat al PSD trebuie sa explice sub ce forma legala sta in apartamentul a carui adresa a fost devoalata

Seful PSD a amenintat ca depune plangere penala impotriva jurnalistului RL Mircea Marian. Daca va depune plangerea, liderul social-democrat va fi nevoit sa explice in instanta daca este proprietarul unei locuinte pe care nu a declarat-o.

PSD a depus plangere PENALA impotriva Ralucai Pruna

Fostul ministru al Justitiei, Raluca Pruna, spune ca plangerea penala facuta de PSD impotriva sa pentru adoptarea OUG 18/2016 este o strategie ridicola, subliniind ca isi va face q.

PSD a depus plangere PENALA impotriva Ralucai Pruna

Fostul ministru al Justitiei, Raluca Pruna, spune ca plangerea penala facuta de PSD impotriva sa pentru adoptarea OUG 18/2016 este o strategie ridicola, subliniind ca isi va face q.

Liviu Dragnea ii da replica lui Klaus Iohannis: Noi nu facem nimic impotriva presedintelui. Suspendarea nu a fost si nu va fi o solutie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a oferit mai multe declaratii dupa discursul presedintelui Iohannis din Parlament. Liviu Dragnea a transmis ca vrea pace in Romania, dar a facut precizarea ca presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre divizare.

Ironii intre Traian Basescu si Liviu Dragnea: Numai in Romania te poate injura cineva pe timpul tau/ Numai in Romania un ayatollah e ortodox (VIDEO)

Dezbaterile din plenul Parlamentului pe motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu s-a incheiat cu o serie de ironii intre Traian Basescu si Liviu Dragnea. Fostul presedinte al Romacirc.

Aveti grija ce va doriti!. Liviu Dragnea: Ceea ce faceti creste riscurile la adresa Romaniei si o poate condamna la instabilitate

Miercuri a fost discutata in plenul reunit al Parlamentului motiunea de cenzura depusa de opozitie impotriva guvernului Grindeanu. Liviu Dragnea, presedintele PSD, a tinut un discurs in care a ce.

Liviu Dragnea, intrebat despre posibilitatea numirii unui nou ministru al Justitiei: il lasam pe premier sa faca anuntul. Evident, persoana trebuie sa aiba si sustinerea partidului

Seful PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la Parlament, inainte sa inceapa dezbaterea motiunii de cenzura PNL - USR impotriva Guvernului Grindeanu, ca premierul are toata sustinerea formatiunii.

Ion Cristoiu: Din ciclul ce nu face omul cind are un Dosar. Azi: Liviu Dragnea inalta ode SRI. Urmeaza DNA!

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de marti de pe blogul sau despre conferinta de presa tinuta de Liviu Dragnea pe tema violentelor de la protestele impotriva OUG de.

Replici acide in Parlament, intre Traian Basescu si Liviu Dragnea: Cand ai dosar de abuz in serviciu, lasi ciocu mic, domnu Dragnea?

Fostul sef al statului, Traian Basescu, a avut un schimb de replici acide cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, chiar in Parlament. Traian Basescu a adus in discutie dosarul de abuz in serviciu al liderului PSD, cel din urma replicandu-i ca nu este cazul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )