Libnet.ro
UNICEF

12:30

Modelul islandez: Reykjavik va deveni cel mai eco oras din lume, dupa ce va trece prin schimbari radicale. Intre timp, in Romania, sunt promise vise

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Modelul islandez: Reykjavik va deveni cel mai eco oras din lume, dupa ce va trece prin schimbari radicale. Intre timp, in Romania, sunt promise vise

Reykjavik, capitala Islandei, una dintre cele mai izolate tari ale Europei, ar urma sa treaca prin schimbari radicale in urmatorii 20 de ani, autoritatile planuind eliminarea completa emisiilor de carbon, prin promovarea vechiculelor electrice si. continuă pe Wall-Street Ro

Modelul Islandez: Reykjavik va deveni cel mai eco oras din lume, dupa ce va trece prin schimbari radicale. Intre timp, in Romania, sunt promise vise

Reykjavik, capitala Islandei, una dintre cele mai izolate tari ale Europei, ar urma sa treaca prin schimbari radicale in urmatorii 20 de ani, autoritatile planuind eliminarea completa emisiilor de carbon, prin promovarea vechiculelor electrice si.

A ras jumatate de oras de mine. Oana Roman povesteste despre cel mai penibil moment din viata sa

Oana Roman este recunoscuta ca fiind una dintre cel mai chibzuite si cu capul pe umeri persoane din showbizul autohton. insa nu de fiecare data lucrurile au stat asa cum si-a dorit. Ea a.

FOTOGALERIE Noul Citroen C1 a fost lansat in Romania. Cel mai mic Citroen costa intre 10.788 si13.788 euro cu TVA

A doua generatie a citadinei Citroen C1 a fost lansata oficial in Romania, cel mai mic Citroen avand preturi cuprinse intre 10. 788 si 13. 788 euro cu TVA 8. 990 si 11. 490 euro fara TVA), fara optionale. Citroen C1 concureaza pe piata in primul rand cu fratii de platforma Peugeot 107 si Toyota Aygo, precum si cu Volkswagen up!, Skoda Citigo si SEAT Mii indisponibil in Romania).

Se poate declara cel mai norocos din lume. A fost salvat in ultimul moment. Video viral

Un pisoi din Rusia se poate considera cel mai norocos din lume. Felina a ajuns in mijlocul unei autostrazi si a reusit sa scape cu viata, desi a fost la un pas de moarte. Un barbat a oprit masina.

Romania a inregistrat cel mai mare excedent comercial cu Marea Britanie, Insulele Marshall si Algeria

Tara noastra a inregistrat cel mai mare excedent comercial in raport cu Marea Britanie, Insulele Marshall si Algeria, in primele cinci luni ale acestui an, potrivit datelor Ministerului Economiei.

Azi, alegeri locale in Berlin. SONDAJ Va fi cel mai slab rezultat pentru Angela Merkel

Ultimul sondaj de opinie indica cel mai slab rezultat de dupa reunificarea Germaniei pentru coalitia cancelarului Angela Merkel la alegerile locale de duminica, de la Berlin, consemneaza AFP. Berlinezii sunt chemati la urne pentru a alege parlamentul local, care la randul sau va desemna noul primar al metropolei cu 3,5 milioane de locuitori.

Edward Albee, cel mai cunoscut dramaturg american, a murit la 88 de ani

Edward Albee a murit la varsta de 88 de ani, la Montauk, in apropiere de New York, din cauza unor probleme de sanatate, informeaza New York Times. Albee a fost, probabil, cel mai cunoscut dramaturg.

Cel mai rapid gol din istoria Europa League

Mijlocasul ceh Jan Sykora a marcat cel mai rapid gol din istoria Europa League, joi seara, in meciul pe care echipa de fotbal Slovan Liberec l-a terminat la egalitate, 2-2, in deplasare, cu formatia azera Qarabac Agdam.

Paul Georgescu, cel mai rapid roman care a traversat Canalul Manecii. Ce timp a inregistrat si ce l-a motivat sa nu renunte

Paul Georgescu, in varsta de 37 de ani, este cel mai rapid roman care a traversat Canalul Manecii, inregistrand timpul de 13h 34, dupa ce un alt roman, Avram Iancu a.

Cel mai celebru politist din Romania si-a facut iubita! Cine este cea care i-a furat inima lui Marian Godina (FOTO)

Cel mai celebru politist din Romania, cunoscut nu doar pentru munca sa, ci si pentru activitatea literara, Marian Godina, a reusit sa ii surprinda din nou pe fanii sai virtuali, cu o poza postata pe.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )