Libnet.ro
UNICEF

20:00

TOP cele mai dorite destinatii din lume: unde vor cei mai multi turisti sa mearga in vacanta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP cele mai dorite destinatii din lume: unde vor cei mai multi turisti sa mearga in vacanta

Cele mai dorite destinatii din intreaga lume de catre turisti au fost dezvaluite intr-o analiza a cautarilor facute pe Google timp de un an , iar prima dintre acestea se afla aproape de Romania. Iata care sunt si de ce merita sa le vizitezi. Tu unde. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO. Care sunt cele mai inutile PASAPOARTE din lume si care este cel mai PUTERNIC

Un top realizat de jurnalistii britanici prezinta o lista a celor mai inutile pasapoarte din lume, din punctul de vedere al numarului de tari in care poti calatori fara a avea nevoie de viza.

in cele mai productive state din lume angajatii au cel mai scurt program de lucru

Sapte dintre cele zece state cu cel mai mare Produs Intern Brut se afla si in topul tarilor in care oamenii stau cel mai putin la serviciu, arata Expert Market, care a analizat date ale Organizatiei.

10 cele mai frumoase locuri din lume

Avem o planeta frumoasa, nu incape indoiala! Natura, in grandoarea sa, ne ofera peisaje de basm, insa exista si locuri in care omul si-a adus o contributie estetica semnifivativa.

El este cel mai pupacios urangutan din lume. Imaginile cu primata indragostita au facut inconjurul lumii

Cel mai pupacios urangutan din lume traieste intr-o gradina zoologica din China. Imaginile cu o primata care sta la poze alaturi de o turista extrem de simpatica au facut inconjurul lumii, iar.

Madonnna, la 58 de ani. Cele mai socante aparitii din cariera! FOTO + VIDEO

Madonna a implinit ieri 58 de ani. Regina Pop a scris istorie de-a lungul carierei, dominand clasamentele muzicale, lansand videoclipuri spectaculoase si controversate mizand pe curaj, asumare si multa sexualitate.

Moscova, lovita de cele mai puternice ploi din ultimii 130 de ani. Serviciile de urgenta nu au unde sa evacueze atata apa (FOTO, VIDEO)

Moscova se confrunta cu cele mai grave inundatii, in urma unei ploi torentiale care a depasit un record vechi de aproape 130 de ani pentru jumatatea lunii august. Precipitatiile se cifreaza la circa 48 de.

Fabuloasa poveste a Oksanei Susovitina, cea mai batrana gimnasta din lume. Si-a salvat fiul prin gimnastica!

Oksana Susovitina a participat, la 41 de ani, pentru a saptea oara la Jocurile Olimpice, acolo unde a reprezentat tara ei natala, Uzbekistan. Susovitina, campioana olimpica in 1992, a mai concurat pentru.

Calvin Harris este cel mai bine platit DJ din lume, conform Forbes

Dj-ul scotian Calvin Harris a fost desemnat cel mai bine platit DJ din lume. El este in topul listei Forbes a celor mai bine platiti DJ din lume, inaintea lui Tiesto si a lui David Guetta. In 2015 Harris a castigat 63 de milioane de dolari, potrivit nme. com. Nici o femeie nu este pe lista intocmita de publicatia Forbes.

Carlos Slim, al patrulea cel mai bogat om din lume, propune introducerea saptamanii de lucru de trei zile

Magnatul mexican Carlos Slim Helu, presedintele companiei Telmex si cel mai bogat om din lume in perioada 2010-2013, propune introducerea saptamanii de lucru de trei zile, in scopul diminuarii somajului, stimularii turismului, educatiei si imbunatatirii calitatii vietii, relateaza Bloomberg, preluat de Mediafax.

Proprietarul Rompetrol, scandal de amploare in Romania. Despre ce este vorba intr-unul din cele mai mari conflicte din economie

Azamat Zhangulov, vicepresedinte senior al KazMunayGas International, companie care detine grupul Rompetrol din tara noastra, spune ca aducerea investitiilor chineze in economiile europene este o adevarata.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )