Libnet.ro
UNICEF

20:30

10 cele mai frumoase locuri din lume

România Liberă România Liberă,
10 cele mai frumoase locuri din lume

Avem o planeta frumoasa, nu incape indoiala! Natura, in grandoarea sa, ne ofera peisaje de basm, insa exista si locuri in care omul si-a adus o contributie estetica semnifivativa. continuă pe România Liberă

Cele mai frumoase case din Venetia, necunoscute de turisti

Venetia este o adevarata bijuterie arhitecturala. In spatele peretilor scorojiti pe exterior ce imprejmuiesc canalele pe care vizitatorii se plimba cu gondola, se afla interioare impresionante. Multe dintre acestea locuinte private, necunoscute de turisti. Iata doar cateva dintre acestea.

Unde se afla si cum arata una dintre cele mai frumoase biblioteci din Europa, adapostita intre zidurile unei manastiri FOTO VIDEO

Una dintre cele mai frumoase biblioteci din lume, construita in 1671, se afla intr-un oras european care figureaza in preferintele romanilor pentru vacante de tip city-break. impodobita cu fresce spectaculoase si obiecte de arta valoroase, biblioteca este adapostita in interiorul unui complex manastiresc.

Orasul cu cele mai ieftine locuinte din Romania

Cele mai ieftine apartamente din tara sunt in Resita. Somajul sau salariile mici sunt cauza pentru care preturile raman scazute. De exemplu, o garsoniera ajunge la 10. 000 de euro. Pretul.

Miss Litoral 2016, aleasa duminica seara la Mamaia. Cele mai frumoase romance, vazute la mare

Miss Litoral 2016 va avea loc duminica, 14 august, in clubul Le Gaga Mamaia, incepand cu ora 22. Concursul dedicat tinerelor care se afla pe litoralul romanesc le ofera acestora sansa unei cariere de top-model si prezenta pe cele mai ravnite catwalk-uri ale lumii, spun organizatorii de la Fashiontv.

Top 10: cele mai rapide masini de strada din lume in 2016

Conducerea unei masini de strada la o viteza de peste 300 km/h ar fi parut science-fiction in urma cu 50 de ani, cand Lamborghini Miura - primul supercar modern - a fost dezvaluit in 1966 si putea atinge o viteza maxima de 270 km/h. In prezent, pragul.

Reduceri eMAG: cele mai importante oferte din aceasta saptamana

Mai jos puteti vedea cateva dintre cele mai bune reduceri eMAG din aceasta saptamana. in aceasta saptamana, avem parte de o serie de reduceri eMAG la dispozitive precum telefoane, Samsung, telefoane Lenovo sau televizoare inteligente. Din oferta completa, am selectat sase produse, pe care le puteti vedea mai jos. Reduceri eMAG Samsung Galaxy A5 O [].

Albena, una dintre cele mai pitoresti statiuni din Bulgaria

Considerata un paradis al familiilor cu copii, pozitionata intre mare si rezervatia naturala Baltata, Albena atrage un numar foarte mare de turisti in sezonul estival, datorita ofertelor de cazare numeroase,.

UPDATE Cine e cel mai bine platit dar si cel mai modest remunerat guvernator de banca centrala din lume. Vezi in text un grafic cu salariile a 12 guvernatori

Putine sunt tarile europene in care salariul Guvernatorului Bancii Centrale e tinut la secret. Daca e sa ne uitam doar la vecinii nostri, nici in Ungaria si nici la bulgari nu e un secret cat castiga Isarestii locali. In Ungaria, Parlamentul stabileste salariul, iar la bulgari, secretul nu mai e secret din iulie 2015. Dar sa dam riguros, cifrele.

Cele mai bune ceaiuri care te ajuta sa te lasi de fumat

Fumatul poate duce la aparitia mai multor boli, insa nu este deloc usor sa renunti la acest viciu, insa nici imposibil. Dependenta de tutun poate fi tratata cu ajutorul ceaiurilor. Iata care sunt cele mai eficiente licori din plante care te ajuta sa scapi de fumat.

Unul din cele mai solide cupluri din lumea artistica s-a destramat, dupa 20 de ani de casnicie

Regizorul Dominic Dembinski a divortat dupa 20 de ani de casnicie de actrita Ilinca Goia, pentru a se insura cu pianista Diana Voda, potrivit Wowbiz. ro. Dominic Dembinski s-a insurat in 1996 cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )