Libnet.ro
UNICEF

23:31

TOP. Cele mai mari profituri ale producatorilor de componente auto

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP. Cele mai mari profituri ale producatorilor de componente auto

Cei mai mari zece producatori de componente auto din Romania au impreuna o cifra de afaceri de peste 5 miliarde de euro, insa majoritatea au inregistrat anul trecut pierderi de milioane de euro. Doar patru jucatori din top 10 dupa cifra de afaceri au. continuă pe Wall-Street Ro

Faze tari: Asa ceva nu s-a mai auzit in Romania. Un cocos gay cloceste oua; Noua Miss SUA s-a facut de rusine! Unii s-au intrebat pe ce lume traieste; Un deputat rus vrea sa interzica pantofii cu toc inalt

Adevarul din spatele lacrimilor lui Serey Die! Cele mai mari ziare ale lumii au cazut intr-o farsa uriasa. A povestit totul pe net. Potrivit ziaristilor britanici de la Daily Mail, dar si a celor de la Guardian, cu doua ore inainte de meciul din Grupa C a Mondialului din Brazilia, Serey Die. Porno Washington Monument. Parintii tanarului artist au intra in pamant de rusine. Este vorba despre un elev de clasa a patra din Statele Unite care a facut un proiect pentru cursul de creativitate artistica. Problema insa este rezultatul final.

FOTO: Care sunt tarile cu cele mai mari sanse statistice de a castiga Campionatul Mondial de fotbal

Brazilia ramane principala favorata la castigarea Campionatului Mondial de fotbal pe care il gazduieste, insa prapastia care o despartea de celelalte favorite s-a micsorat in ultimele zile.

Caru' cu vedete: 10 dintre cele mai superbe celebritati de la Hollywood care au peste 40 de ani; Adevarul din spatele unuia dintre cele mai rasunatoare divorturi ale anului; Am aflat de ce nu-si ia Monica Gabor fetita peste Ocean

Imaginile pe care le asteptau toti barbatii din Romania! Larisa Iordache a facut 18 ani, iar fundul ei este cea mai clara dovada. Larisa Iordache, fara doar si poate cea mai valoroasa gimnasta din Romania in activitate, a implinit 18 ani. Imagini de cosmar cu Oana Zavoranu! Si-a etalat mustata la ziua ei si si-a aratat un sfarc, la plecare. Oana Zavoranu arata senzational. De curand a implinit 41 de ani, dar cand o vezi nu-i dai mai mult de 25. Hai, 30!.

CM 2014. LIVETEXT Belgia-Rusia 0-0. Cele mai bune echipe ale grupei H se intalnesc in meci direct pe Maracana

Belgia si Rusia se intalnesc in etapa a doua a grupelor Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia. Diavolii conduc grupa H, avand trei puncte dupa primul meci, in vreme ce rusii se afla pe locul secund, cu un punct obtinut in partida cu Coreea de Sud.

Surpriza in topul celor mai mari producatori de solutii de zidarie din Romania: Soceram, la un singur pas sa devina liderul pietei

Surprize in topul celor mai mari producatori de solutii de zidarie din Romania, o piata, care conform reprezentantilor din industrie a fost printre putinele care au reusit sa se mentina la un nivel stabil in anul precedent. Wienerberger isi continua.

Sindicatele de la Spitalul Judetean incep protestele. Asistentii si medicii vor salarii mai mari

Protestarii din sistemul sanitar botosanean vor participa la un mars de protest organizat de Sindicatul Sanitas la Bucuresti. Asistentii si medicii botosaneni vor salarii mai mari si deblocarea posturilor din spitale.

FOTO Ce nu-ti spune nimeni inainte sa vizitezi cele mai cunoscute obiective turistice

Asteptarile calatorilor care ard de nerabdare sa vada cu ochii lor unele dintre cele mai faimoase atractii turistice din lume pot fi inselate de ceea ce intalnesc la fata locului. Publicatia Huffington Post a facut o trecere in revista a detaliilor pe care turistii ar fi bine sa le cunoasca inainte de a ajunge sa admire obiective precum Turnul Eiffel, Piramidele din Giza, Marea Moarta sau cascadele de pe Iguazu.

Este in ruina. Ce se intampla la Soci, la cateva luni de la cele mai grandioase Jocuri Olimpice de Iarna

Dupa cele mai controversate Jocuri Olimpice de Iarna, la Soci s-a asternut linistea. Desi rusii sperau ca puhoaie de turisti sa ia cu asalt capitala Jocurilor Olimpice din Rusia, nu s-a intamplat tocmai.

FOTO Cele mai bune zece spectacole de la Festivalul de Teatru de la Sibiu

Printre cele mai apreciate productii, reprezentate in cadrul Festivalului International de Teatru de la Sibiu 6-15 iunie), se numara cele semnate de regizorii Silviu Purcarete, Pippo Delbono si Radu Afrim.

Locuri de munca in Romania: aproape 16.500 de posturi vacante, cele mai mult in Bucuresti si Cluj

Aproape 16. 500 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national. Cele mai multe posturi vacante sunt in Bucuresti si in judetele Cluj, Prahova, Iasi si Arad, iar la polul opus sunt Mehedinti, Bacau si Caras-Severin, a anunta, vineri, Agentia.

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )