Libnet.ro
UNICEF

14:31

TOP cele mai populate orase din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP cele mai populate orase din lume

Populatia urbana a lumii a crescut foarte mult in ultimii ani, iar acum mai mult de jumatate din populatia globala traieste in orase. Daca in 1950 numarul celor care locuiau in orase ajungea la 746 de milioane, in 2014 populatia urbana este de 3,9. continuă pe Wall-Street Ro

TOP cele mai populate orase din lume

Populatia urbana a lumii a crescut foarte mult in ultimii ani, iar acum mai mult de jumatate din populatia globala traieste in orase. Daca in 1950 numarul celor care locuiau in orase ajungea la 746 de milioane, in 2014 populatia urbana este de 3,9 miliarde, potrivit unui raport alNatiunilor Unite.

Cele mai scumpe 5 orase din lume pentru expati

Fluctuatia valutei si inflatia au pus orasele africane, europene si asiatice in topul celor mai scumpe orase pentru expati. Conform studiului Mercer, Wall-street. ro prezinta topul celor mai scumpe 5 orase ale lumii.

Cea mai frumoasa scara din lume se afla in Romania. Constructia a fost votata de straini. Iata in ce oras se afla

Publicatia Bored Panda a realizat un top al celor mai frumoase scari din lume, in functie de voturile cititorilor. Din 18 scari prezentate pentru concurs, pe primul loc s-a situat o constructie din Romania.

REVISTA BLOGURILOR: Doua nominalizari pentru Romania in topul celor mai frumoase scari din lume

Cristian Florea deschide Revista blogurilor de marti cu un subiect de care ar trebui sa fim mandri: Romania a primit doua nominalizari in topul celor mai frumoase scari din lume.

Modestia asta! Ethan Hawke: Sunt cel mai bun iubit din lume

Si-a inselat fosta partenera de viata cu bona copiilor, dar Ethan Hawke crede ca este cel mai bun iubit din lume.

Romanii si-au portat peste 202.000 numere de telefon in prima jumatate din 2014/Vodafone a primit cele mai multe numere din alte retele mobile/Orange, castigator pe telefonia fixa

Romanii si-au portat peste 1,4 milioane de numere de telefon in cei aproape sase ani de cand s-a introdus optiunea portabilitatii care da posibilitatea utilizatorilor sa-si pastreze numarul de telefon cand isi aleg alt furnizor, conform datelor furnizate marti de ANCOM autoritatea de reglementare in comunicatii). In prima jumatate a anului 2014 utilizatorii romani au portat 202. 778 de numere de telefon. Vodafone a primit in aceasta perioada cele mai multe numere din alte retele mobile 44. 498 numere), in timp ce pe segmentul telefoniei fixe, cele mai multe numere au fost portate catre reteaua Orange 16.

Oamenii de stiinta au fabricat cel mai intunecat material din lume. Noua culoare lasa impresia unei gauri negre

O companie britanica a produs un material ciudat atat de negru incat absoarbe toata lumina vizibila, cu exceptia unui procent de 0,035%, reusind sa stabileasca un nou record mondial. Experienta de a privi noul super negru, realizat din nanotuburi din carbon fiecare fiind de 10. 000 de ori mai subtire decat firul de par uman) este bizara, noteaza The Independent. Formele si contururile sunt pierdute, lasand impresia unui aparent abis.

Au intrat la liceu cu 2,86. Cele mai mici medii din judetul Cluj

Dupa prima etapa a repartizarii computerizate, cea mai mica medie cu care s-a intrat la un liceu in judetul Cluj a fost 2,86 si a fost inregistrata la Liceul Tehnologic Vladeasa din orasul Huedin, informeaz.

VIDEO Cea mai plictisitoare meserie din lume: un barbat este platit sa vada cum se usuca vopseaua pentru pereti

Credeai ca ai cel mai neplacut job din lume? Este putin probabil sa fie mai plictisitor decat cel al unui britanic de 34 de ani, care urmareste in fiecare zi cum se usuca vopseaua pentru pereti. Barbatul este fascinat de ceea ce face si spune ca sarcina nu este deloc usoara.

Arabii construiesc primul mini-oras cu temperatura controlata din lume

Emiratul Dubai, care se mandreste deja cu cea mai inalta cladire si cel mai mare acvariu din lume, va construi cel mai mare mall si parc tematic de interior, care va fi primul mini-oras cu temperatura controlata la nivel global, relateaza Bloomberg.

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )