Libnet.ro
UNICEF

18:15

Top cele mai vandute modele de masini in Europa. Nissan Qashqai, mai cautat decat Renault Clio si Opel Corsa in septembrie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top cele mai vandute modele de masini in Europa. Nissan Qashqai, mai cautat decat Renault Clio si Opel Corsa in septembrie

Dorinta europenilor din ultimul timp de a cumpara SUV-uri ajuta modelele Nissan Qashqai si VW Tiguan sa inregistreze volume de vanzari din ce in ce mai mari. In septembrie, Nissan Qashqai a fost al doilea cel mai bine vandut model in Europa, fiind mai. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai bune filme drama care te vor pune pe ganduri

Filmeledrama sunt din ce in ce mai apreciate si asta pentru ca evidentiaza, mai mult sau mai putin, o latura ascunsa a timpurilor trecute, prezente si viitoare. Am auzit de multe ori oameni care afirma ca filmele drama sunt pentru depresivi, pentru cei care sufera sau mai stiu eu ce. Nu, dramele ofera, de cele [].

Londra a introdus o taxa pentru cele mai poluante masini. La ce vehicule se aplica

Londra a introdus, luni, o taxa de zece lire sterline pentru cele mai vechi si mai poluante masini, cu scopul de a imbunatati calitatea aerului in capitala Marii Britanii, a declarat primarul metropolei, Sadiq Khan.

Cele mai bune filme psihologice care merita toata atentia ta

Filmele psihologice sunt fascinante prin natura lor punctul lor focal nu este sa te impresioneze prin violenta, ci sa te rapeasca din scaunul de pe care le privesti si sa te duca in mintea protagonistilor din universul lor. Atunci cand simti nevoia sa gasesti un film care sa se joace nestingherit cu mintea ta [].

Cele mai eficiente plante energetice care pot fi cultivate in Romania. Cat de rentabile sunt culturile de salcie sau de salcam

Cultivate pe scara larga in Europa de Vest, plantele energetice incep incet-incet sa prinda si in Romania. Asta deoarece aceste plante sunt eligibile pentru schemele de plati directe si pentru ajutoarele de stat. in incercarea de a reduce emisiile de carbon, Comisia Europeana propune ca pana in 2020, o cincime din energia produsa sa provina din surse regenerabile. Aflati din materialul urmator care sunt cele mai eficiente plante energetice.

Design de carte, o expozitie spectacol la desemnarea castigatorilor pentru cele mai frumoase carti

Cele mai frumoase carti din Romania, unicul proiect cultural din Romania destinat designului de carte, isi desemneaza castigatorii printr-o expozitie spectacol. Cele mai frumoase carti din Romania, editia 2017, vor fi premiate pe 25 octombrie, de la ora 18. 00, la Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi, Bucuresti.

Prima declaratie a Simonei Halep, dupa infrangerea cu Wozniacki: A fost una dintre cele mai proaste zile ale mele

Simona Halep a facut declaratii dupa infrangerea usturatoare cu Wozniacki. Sportiva a afirmat ca a fost una dintre cele mai proaste zile ale sale. Cred ca a fost una dintre cele mai proaste.

Reduceri eMAG laptopuri. Cele mai bune oferte pe care sa nu le ratezi azi

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi:.

Un specialist Harvard recomanda cele mai bune exercitii pentru scaderea in greutate si protejarea creierului

Dupa numeroase cercetari, specialistii Harvard au stabilit care sunt cele mai importante cinci sporturi pe care oamenii ar trebui sa le faca periodic. Scaderea in greutate, tonifierea muschilor, protejarea inimii si a creierului si intarirea oaselor sunt doar o parte din beneficiile acestora.

Iata care sunt cele mai puternice zodii. Acesti nativi nu se tem de nimic

Exista nativi care nu se tem de nimic in viata. Iar acestia fac parte din anumite semne zodiacale. Aflati care sunt acestea in continuare. Berbecul este unul dintre cele mai puternice semne.

Londra introduce o taxa pentru cele mai poluante autovehicule

Londra va introduce, luni, o taxa pentru cele mai vechi si mai poluante autovehicule, in incercarea de a imbunatati calitatea aerului in capitala Marii Britanii, a declarat primarul Londrei, Sadiq Khan, potrivit Reuters.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )