Libnet.ro
UNICEF

18:45

Top indemnizatii pentru cresterea copilului: o romanca ia de la stat 35.000 euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top indemnizatii pentru cresterea copilului: o romanca ia de la stat 35.000 euro

Media indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului se situeaza la nivel national la 1. 404 lei, insa exista si cazuri care incaseaza cu mult peste aceasta suma, arata datele furnizate de Ministerul Muncii. continuă pe Wall-Street Ro

Pislaru: Nu se pune problema ca Guvernul sa plafoneze indemnizatia pentru cresterea copilului

Actualul Guvern nu va taia si nici nu va plafona indemnizatia pentru cresterea copilului, iar forul legitim care are posibilitatea de a schimba aceste lucruri este Parlamentul, cel care a initiat aceasta legislatie, a declarat ministrul Muncii, Dragos Pislaru.

Topul indemnizatiilor pentru cresterea copilului. Cea mai bogata mamica ia 35.000 de euro pe luna

Un numar de 129. 226 femei si 13. 764 barbati au depus, dupa 1 iulie, dosare pentru acordarea indemnizatiei pentru cresterea si ingrijirea copilului, cuantumul mediu fiind de 1. 404 lei pe luna, dar exista.

Cea mai mare indemnizatie pentru cresterea copilului este incasata de un parinte din Sibiu: 35.750 de euro pe luna

Cea mai mare indemniatie pentru cresterea si ingrijirea copilului incasata in prezent de un parinte se ridica la 159. 084 de lei 35. 750 de euro) pe luna si revine unei persoane care a realizat un venit mediu lunar de 187. 158 de lei 42. 058 de euro) ca membru asociat sau persoana fizica autorizata sa desfasoare o activitate independenta, potrivit datelor publicate de Ministerul Muncii.

Guvernul ar putea taia indemnizatiile pentru cresterea copilului. Doina Pana: Este o masura impotriva viitorului Romaniei

Se pregateste Guvernul Ciolos de taierea indemnizatiilor pentru cresterea copilului? Un comunicat al Ministerului Muncii subliniaza faptul ca plata indemnizatiilor pentru mame a depasit plafonul.

Ministrul Muncii anunta ca nu vor fi taiate sau plafonate indemnizatiile pentru cresterea copilului

Se pregateste Guvernul Ciolos de taierea indemnizatiilor pentru cresterea copilului? Un comunicat al Ministerului Muncii subliniaza faptul ca plata indemnizatiilor pentru mame a depasit plafonul.

Aproape 143.000 de dosare depuse pentru concediul de cresterea copilului

Aproape 143. 000 de dosare au fost depuse la Agentia nationala si la agentiile teritoriale de plati si inspectie sociala, dupa data de 1 iulie, pentru acordarea indemnizatiei de cresterea si ingrijirea copilului, in jur de 14 mii fiind depuse de catre barbati, potrivit unui comunicat al Ministerului Muncii.

Victorie importanta pentru Simona Halep: Romanca s-a calificat in sferturile de finala de la US Open dupa victoria 6-2, 7-5 cu Suarez Navarro

Simona Halep a reusit o victorie importanta luni in optimile de finala de la turneul de Grand Slam de la US Open. Romanca a invins-o cu 6-2 7-5 pe Carla Suarez Navarro. in sferturile de.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )