Libnet.ro
UNICEF

18:45

Topul indemnizatiilor pentru cresterea copilului. Cea mai bogata mamica ia 35.000 de euro pe luna

Antena3 Antena3,
Topul indemnizatiilor pentru cresterea copilului. Cea mai bogata mamica ia 35.000 de euro pe luna

Un numar de 129. 226 femei si 13. 764 barbati au depus, dupa 1 iulie, dosare pentru acordarea indemnizatiei pentru cresterea si ingrijirea copilului, cuantumul mediu fiind de 1. 404 lei pe luna, dar exista. continuă pe Antena3

Pislaru: Nu se pune problema ca Guvernul sa plafoneze indemnizatia pentru cresterea copilului

Actualul Guvern nu va taia si nici nu va plafona indemnizatia pentru cresterea copilului, iar forul legitim care are posibilitatea de a schimba aceste lucruri este Parlamentul, cel care a initiat aceasta legislatie, a declarat ministrul Muncii, Dragos Pislaru.

Top indemnizatii pentru cresterea copilului: o romanca ia de la stat 35.000 euro

Media indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului se situeaza la nivel national la 1. 404 lei, insa exista si cazuri care incaseaza cu mult peste aceasta suma, arata datele furnizate de Ministerul Muncii.

Cea mai mare indemnizatie pentru cresterea copilului este incasata de un parinte din Sibiu: 35.750 de euro pe luna

Cea mai mare indemniatie pentru cresterea si ingrijirea copilului incasata in prezent de un parinte se ridica la 159. 084 de lei 35. 750 de euro) pe luna si revine unei persoane care a realizat un venit mediu lunar de 187. 158 de lei 42. 058 de euro) ca membru asociat sau persoana fizica autorizata sa desfasoare o activitate independenta, potrivit datelor publicate de Ministerul Muncii.

Guvernul ar putea taia indemnizatiile pentru cresterea copilului. Doina Pana: Este o masura impotriva viitorului Romaniei

Se pregateste Guvernul Ciolos de taierea indemnizatiilor pentru cresterea copilului? Un comunicat al Ministerului Muncii subliniaza faptul ca plata indemnizatiilor pentru mame a depasit plafonul.

Ministrul Muncii anunta ca nu vor fi taiate sau plafonate indemnizatiile pentru cresterea copilului

Se pregateste Guvernul Ciolos de taierea indemnizatiilor pentru cresterea copilului? Un comunicat al Ministerului Muncii subliniaza faptul ca plata indemnizatiilor pentru mame a depasit plafonul.

Cea mai mare indemnizatie pentru mame ajunge la 35.000 de euro. O treime din bugetul alocat este consumat de numai 0,17% dintre beneficiari

O treime din bugetul alocat pentru plata indemnizatiilor catre mame este consumatde doar 0,17% dintre beneficiari, adica de 242 de persoane din cele aproape 143. Cea mai mare indemnizatie lunara ajunge la.

Ministrul Muncii, Dragos Pislaru: Nu se pune problema plafonarii indemnizatiilor pentru mame. Noi am atras atentia asupra unei situatii

Ministrul Muncii, Dragos Pislaru, a declarat luni seara, la Digi 24, ca Nu se pune problema plafonarii indemnizatiilor pentru mame. Noi am atras atentia asupra unei situatii. Ministrul Muncii a mai precizat ca Am evidentiat ca am iesit din estimarea de buget si ca am prezentat cifrele si am propus sa existe o dezbatere in societate, asa cum este firesc. Dragos Pislaru a subliniat ca Acest Guvern nu va taia si nu va plafona nimic.

Numai de bine: Cea mai tare inventie pentru mamici - Mini-ecograful portabil

Cea mai tare veste pentru mamici vine de la o mie 5 sute de kilometri distanta. Mai exact, din Polonia, unde o tanara a inventat aparatul prin care viitoarele mamici isi pot verifica in orice.

Cea mai moderna biblioteca din Baragan, care a inghitit 4 milioane de euro, va fi terminata. Lucrarile oprite se reiau

Chiar daca nu au fost de acord cu propunerea Consiliului Judetean, alesii au votat pentru sistarea lucrarilor la cea mai moderna biblioteca din Baragan, edificiu ce ar fi trebuit inaugurat in primavara acestui an. Cladirea, care a inghitit pana in prezent peste 4 milioane de euro, risca sa ramana nefinalizata din cauza unor neintelegeri.

REPORTAJ Cum au celebrat bulgarii cu fast batalia de la Turtucaia, cea mai grea infrangere din istoria Armatei Romane

Bulgarii au marcat implinirea unui veac de la cea mai mare victorie a lor din Primul Razboi Mondial. in lipsa oficialilor din MApN, Romania a fost reprezentata la Memorialul de la Tutrakan, Bulgaria, de asociatii civile care cinstesc eroii patriei, indiferent daca lupta in care au pierit acestia este o victorie sau o infrangere.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )