Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pislaru: Nu se pune problema ca Guvernul sa plafoneze indemnizatia pentru cresterea copilului

România Liberă România Liberă,
Pislaru: Nu se pune problema ca Guvernul sa plafoneze indemnizatia pentru cresterea copilului

Actualul Guvern nu va taia si nici nu va plafona indemnizatia pentru cresterea copilului, iar forul legitim care are posibilitatea de a schimba aceste lucruri este Parlamentul, cel care a initiat aceasta legislatie, a declarat ministrul Muncii, Dragos Pislaru. continuă pe România Liberă

Dragos Pislaru: Nu se pune problema ca Guvernul sa taie indemnizatia copilului, o eventuala corectie o poate face Parlamentul

Guvernul nu va taia sau plafona indemnizatia pentru cresterea copilului, a anuntat, luni seara, ministrul Muncii, Dragos Pislaru, explicand ca a prezentat care este indemnizatia maxima in Romania pentru ca a dorit sa se cunoasca o stare de fapt care arata ca estimarile initiale facute de Parlament nu au legatura cu realitatea si ca doar legislativul ar putea initia o modificare a actualei legislatii.

Ministrul Muncii, Dragos Pislaru: Nu se pune problema plafonarii indemnizatiilor pentru mame. Noi am atras atentia asupra unei situatii

Ministrul Muncii, Dragos Pislaru, a declarat luni seara, la Digi 24, ca Nu se pune problema plafonarii indemnizatiilor pentru mame. Noi am atras atentia asupra unei situatii. Ministrul Muncii a mai precizat ca Am evidentiat ca am iesit din estimarea de buget si ca am prezentat cifrele si am propus sa existe o dezbatere in societate, asa cum este firesc. Dragos Pislaru a subliniat ca Acest Guvern nu va taia si nu va plafona nimic.

Topul indemnizatiilor pentru cresterea copilului. Cea mai bogata mamica ia 35.000 de euro pe luna

Un numar de 129. 226 femei si 13. 764 barbati au depus, dupa 1 iulie, dosare pentru acordarea indemnizatiei pentru cresterea si ingrijirea copilului, cuantumul mediu fiind de 1. 404 lei pe luna, dar exista.

Top indemnizatii pentru cresterea copilului: o romanca ia de la stat 35.000 euro

Media indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului se situeaza la nivel national la 1. 404 lei, insa exista si cazuri care incaseaza cu mult peste aceasta suma, arata datele furnizate de Ministerul Muncii.

Guvernul are parghiile pentru stingerea conflictului intre transportatori, ASF si asiguratori

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) sustine, intr-un comunicat trimis redactiei, ca premierul Ciolos are la indemana parghii de care poate uza, pentru rezolvarea crizei RCA si stingerea conflictului intre transportatori, Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) si asiguratori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )