Libnet.ro
UNICEF

12:00

TOP inovatii tehnologice care vor revolutiona industria constructiilor si care ne vor schimba radical modul de a trai

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP inovatii tehnologice care vor revolutiona industria constructiilor si care ne vor schimba radical modul de a trai

Tehnologia este astazi parte din viata noastra, iar viitorul va fi unul dedicat inovarii in procesele necesare imbunatatirii acesteia, in asa fel incat viata noastra sa devina din ce in ce mai simplu de gestionat, in vremurile in care suntem invadati. continuă pe Wall-Street Ro

Inovatii tehnologice care vor revolutiona industria constructiilor si care ne vor schimba radical modul de a trai

Tehnologia este astazi parte din viata noastra, iar viitorul va fi unul dedicat inovarii in procesele necesare imbunatatirii acesteia, in asa fel incat viata noastra sa devina din ce in ce mai simplu de gestionat, in vremurile in care suntem invadati.

Top 3 alimente care scad eficient colesterolul rau

Din cauza stilului de viata din care lipsesc aproape cu desavarsire, exercitiul fizic precum si un regim alimentar bogat in grasimi, tot mai multi oameni au probleme cu colesterolul. Nu este de mirare ca milioane de.

Cine sunt candidatii care vor sa ocupe un fotoliu la CSM

Fostul sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), Codrut Olaru, procurorul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Paul Dumitru, procurorul care instrumenteaza dosarul Hexi Pharma, Romulus Varga, si procurorul Parchetului Curtii de Apel Bucuresti, Elena Hach, vor candida pentru un loc in Consiliul Superior al Magistraturii CSM).

Pedeapsa pe care v-am pregatit-o este dura. ISIS anunta locurile in care vor avea loc noile atentate

Statul Islamic a facut noi anunturi cu privire la atentatele care vor avea loc. Filiala egipteana a jihadistilor a anuntat intr-o inregistrare video ca urmatoarea tinta este capitala Italiei, Roma,.

Programul funeraliilor Reginei Ana. Noua Catedrala de la Curtea de Arges nu va putea fi vizitata in primele 7 zile dupa inmormantare. Ce conditii stricte trebuie sa respecte cei care vor dori sa se inchine la catafalcul Reginei

Familia Regala a Romaniei a publicat pe site programul funeraliilor Reginei Ana, conditiile in care se vor desfasura acestea urmand a fi cu totul si cu totul speciale. Marti, 9 august, la ora.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2749 seconds )