Libnet.ro
UNICEF

05:45

Topul celor mai atractive marci pentru posesorii lor. Porsche, Jaguar si Audi ocupa primele trei locuri

Hotnews Hotnews,
 Topul celor mai atractive marci pentru posesorii lor. Porsche, Jaguar si Audi ocupa primele trei locuri

Topul celor mai atractive marci pentru proprietarii lor, in primele 90 de zile de la achizitie, plaseaza Porsche pe primul loc, pentru al zecelea an consecutiv, iar Jaguar si Audi ocupa pozitiile a doua, respectiv a treia, reiese din studiul APEAL, realizat de J. Power. Interesant este ca primele 12 marci considerate cele mai atractive de catre clienti sunt toate premium. continuă pe Hotnews

Ti se poate intampla chiar tie! Topul celor mai frecvente motive pentru care se ajunge la divort

Potrivit unui nou studiu, realizat pe un esantion de cateva zeci de mii de oameni, exista o serie de motive principale pentru care se poate ajunge la divort. Aceste motive depistate de soaciologi si psihologi sunt de.

Topul celor mai virale campanii din lume: Always ajunge pe prima pozitie pentru a doua oara

Reclama Intotdeauna ca o fata de la Always, realizata de Leo Burnett, ajunge pentru a doua oara in trei saptamani pe prima pozitie in Topul Campaniilor Virale. Turkish Airlines ocupa locul 2 cu reclama Exploreaza Istanbulul in.

VIDEO Trailerele celor mai importante filme au fost lansate la Comic-Con

Sfarsitul editiei din 2014 a Comic-Con International, cea mai mare conventie a pasionatilor de filme, jocuri video si benzi desenate cu supereroi, desfasurata in San Diego, California, a avut de oferit mai multe noutati, printre care si anunturi cu privire la viitoare continuari ale unor pelicule de succes sau prezentarea unor filme mult asteptate de fanii eroilor si nu numai.

VIDEO Trailerele celor mai asteptate filme au fost lansate la Comic-Con

Sfarsitul editiei din 2014 a Comic-Con International, cea mai mare conventie a pasionatilor de filme, jocuri video si benzi desenate cu supereroi, desfasurata in San Diego, California, a avut de oferit mai multe noutati, printre care si anunturi cu privire la viitoarele continuari ale unor pelicule de succes sau prezentarea unor filme mult asteptate de fanii eroilor si nu numai.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )