Libnet.ro
UNICEF

07:31

Topul celor mai atractive tari pentru outsourcing din Europa Centrala si de Est. Bucurestiul are cel mai competitiv salariu in regiune - studiu

Hotnews Hotnews,
 Topul celor mai atractive tari pentru outsourcing din Europa Centrala si de Est. Bucurestiul are cel mai competitiv salariu in regiune - studiu

In Romania sunt prezente peste 250 de companii cu activitate in domenii precum furnizare de servicii sau IT, care au angajat, pana in acest moment, mai mult de 80. 000 de specialisti. Toate aceste cifre claseaza tara noastra pe locul doi in regiune, in randul celor mai atractive tari pentru outsourcing extrernalizarea de servicii), potrivit CBRE. continuă pe Hotnews

Topul celor mai primitoare orase din lume. Ce pozitie ocupa Bucurestiul FOTO

Site-ul de vacante si calatorii Travelbird a realizat un clasament al celor mai primitoare orase, luand in considerare 500 dintre destinatiile turistice din intreaga lume. Din pacate, Bucurestiul ocupa un loc care nu-i face cinste.

Topul celor mai bune personaje negative din cinematografie. Cine este cel mai bun antagonist al tuturor timpurilor FOTO

Site-ul Ranker. com a publicat un top al celor mai bune personaje negative din istoria cinematografiei, bazat exclusiv pe voturile iubitorilor de filme. Cel mai bun antagonist al tuturor timpurilor a reusit sa acumuleze aproximativ 17. 400 de voturi, cu o diferenta de 10. 000 de voturi fata de ocupantul locului doi.

Topul celor mai urmarite talk-show-uri ale lunii octombrie: Sinteza zilei cu Mihai Gadea a coborat in clasament

In luna octombrie, Romania TV a castigat primele doua locuri la nivelul intregii tari in topul audientelor obtinute de talk-show-uri, iar Antena 3 a condus doar la nivelul publicului comercial.

Topul celor mai periculoase zodii. Vesti proaste pentru Fecioare

Sunt multe de spus despre fiecare semn zodiacal in parte, cum ar fi de exemplu: Fecioarele nu iarta. , Berbecii sunt oameni determinati, scrie kanald. ro. De aceasta data va vom prezenta.

Bucurestiul, in topul celor mai ieftine orase din lume

In medie, in Bucuresti un kilogram de paine costa 1,64 dolari fata de 1,76 dolari in urma cu zece ani), o sticla de vin de 750 de ml costa 4,57 dolari fata de 4,39 dolari in urma cu zece ani), un pachet de tigari costa 4,14 dolari fata de 1,61 dolari in urma cu zece ani) si un litru de benzina costa 1,26 dolari fata de 1,38 dolari in urma cu zece ani).

Aparitia unui Bloc Estic sau plecarea mai multor tari din UE, printre cele 6 scenarii luate in calcul de armata germana pentru 2040

Experti ai armatei germane Bundeswehr) au elaborat sase scenarii cu care ar putea sa se confrunte Germania la orizontul anului 2040, unul dintre acestea luand in calcul prabusirea ordinii internationale, dupa decenii de instabilitate, si plecarea mai multor tari din blocul comunitar. Un alt scenariu vorbeste despre posibilitatea aparitiei unui bloc estic, o referinta, probabil, la cresterea influentei Rusiei in regiune.

Rectorii celor mai mari universitati din tara: Ne vedem nevoiti sa constatam ca realitatea nu coincide cu asteptarile si nevoile noastre de dezvoltare

Rectorii din Consortiul Universitaria au intocmit o rezolutie in care cer Ministerului Educatiei cresterea finantarii institutionale a invatamantului universitar. in acelasi document, acestia solicita si distribuirea a 1% din finantarea de baza a universitatilor pentur cercetare pe criterii competitive.

Originea celor mai cunoscute cuvinte din limba dacilor. De unde provin, de fapt, termeni ca barza, branza, manz, viezure

Dacii nu au lasat marturii scrise despre istoria lor, insa de-a lungul timpului au fost identificate aproape 200 de cuvinte care, potrivit unor specialisti in istorie si lingvistica, ar putea proveni din limba folosita pe actualul teritoriu al tarii, in urma cu doua milenii, chiar daca in DEX le sunt atribuite origini necunoscute, obscure si albaneze.

Romania scolilor cu WC in curte: Teleorman si judetele din Moldova, zonele cu cele mai multe probleme pentru elevi

In Romania anului 2017, sute de mii de elevi invata in conditii de neconceput in alte state. Aproximativ 30% dintre scolile din tara noastra nu au grupuri sanitare in interior,.

Cum se promoveaza Romania la cel mai mare targ de turism din lume(FOTO)

Tema centenarului Marii Uniri este folosita in acest an pentru promovarea Romaniei la cel mai mare targ de turism din lume, World Travel Market din Londra, informeaza Bugetul. ro. Tara.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )