Libnet.ro
UNICEF

00:07

Topul celor mai urmarite talk-show-uri ale lunii octombrie: Sinteza zilei cu Mihai Gadea a coborat in clasament

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai urmarite talk-show-uri ale lunii octombrie: Sinteza zilei cu Mihai Gadea a coborat in clasament

In luna octombrie, Romania TV a castigat primele doua locuri la nivelul intregii tari in topul audientelor obtinute de talk-show-uri, iar Antena 3 a condus doar la nivelul publicului comercial. continuă pe Adevărul

Simona Halep, nominalizata pentru cea mai buna jucatoare a lunii octombrie din WTA

Romanca Simona Halep, daneza Caroline Wozniacki si americanca Venus Williams au fost nominalizate in ancheta pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii octombrie in circuitul profesionist.

Topul celor mai primitoare orase din lume. Ce pozitie ocupa Bucurestiul FOTO

Site-ul de vacante si calatorii Travelbird a realizat un clasament al celor mai primitoare orase, luand in considerare 500 dintre destinatiile turistice din intreaga lume. Din pacate, Bucurestiul ocupa un loc care nu-i face cinste.

Topul celor mai atractive tari pentru outsourcing din Europa Centrala si de Est. Bucurestiul are cel mai competitiv salariu in regiune - studiu

In Romania sunt prezente peste 250 de companii cu activitate in domenii precum furnizare de servicii sau IT, care au angajat, pana in acest moment, mai mult de 80. 000 de specialisti. Toate aceste cifre claseaza tara noastra pe locul doi in regiune, in randul celor mai atractive tari pentru outsourcing extrernalizarea de servicii), potrivit CBRE.

Topul celor mai bune personaje negative din cinematografie. Cine este cel mai bun antagonist al tuturor timpurilor FOTO

Site-ul Ranker. com a publicat un top al celor mai bune personaje negative din istoria cinematografiei, bazat exclusiv pe voturile iubitorilor de filme. Cel mai bun antagonist al tuturor timpurilor a reusit sa acumuleze aproximativ 17. 400 de voturi, cu o diferenta de 10. 000 de voturi fata de ocupantul locului doi.

Bucurestiul, in topul celor mai ieftine orase din lume

In medie, in Bucuresti un kilogram de paine costa 1,64 dolari fata de 1,76 dolari in urma cu zece ani), o sticla de vin de 750 de ml costa 4,57 dolari fata de 4,39 dolari in urma cu zece ani), un pachet de tigari costa 4,14 dolari fata de 1,61 dolari in urma cu zece ani) si un litru de benzina costa 1,26 dolari fata de 1,38 dolari in urma cu zece ani).

Topul celor mai periculoase zodii. Vesti proaste pentru Fecioare

Sunt multe de spus despre fiecare semn zodiacal in parte, cum ar fi de exemplu: Fecioarele nu iarta. , Berbecii sunt oameni determinati, scrie kanald. ro. De aceasta data va vom prezenta.

Simona Halep, nominalizata de WTA la titlul de jucatoarea lunii octombrie

Simona Halep, locul 1 WTA, a fost nominalizata de WTA la titlul de jucatoarea lunii octombrie, alaturi de daneza Caroline Wozniacki, locul 3 mondial, si americanca Venus Williams, pozitia 5, potrivit news. ro. Halep a devenit, la 9 octombrie, al 25-lea lider al clasamentului WTA, la 9 octombrie, dupa ce a invins-o pe letona Jelena Ostapenko, in semifinale la Beijing.

Netflix ffinanteaza unul dintre cele mai asteptate filme ale deceniului

Unul dintre cele mai asteptate filme ale deceniului,The Irishman al lui Martin Scorsese, este produs de Netflix, potrivit zf. ro. Netflix finanteaza cu suma de 150 de milioane de dolari.

Netflix finanteaza unul dintre cele mai asteptate filme ale deceniului

Unul dintre cele mai asteptate filme ale deceniului,The Irishman al lui Martin Scorsese, este produs de Netflix, potrivit zf. ro. Netflix finanteaza cu suma de 150 de milioane de dolari.

Halep are nevoie de votul fanilor: Simona poate fi aleasa cea mai buna jucatoare a lunii octombrie

Simona Halep a fost nominalizata de WTA, alaturi de alte doua sportive, pentru o distinctie pe care o merita din plin, dupa ce a ajuns lider mondial luna trecuta.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )