Libnet.ro
UNICEF

18:45

Topul celor mai bune alimente antistres. Secretele din farfurie care te ajuta sa elimini agitatia din viata ta

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai bune alimente antistres. Secretele din farfurie care te ajuta sa elimini agitatia din viata ta

Stresul, una dintre afectiunile cale mai frecvente ale omului modern, poate fi combatut consumand unele alimente cu efect calmant. Vitaminele antioxidante si mineralele obtinute prin consumul unor legume, plante sau fructe sunt adevarati inamici ai unei stari tensionate. continuă pe Adevărul

Pantilimon, pe locul 4 in topul celor mai putin atractivi fotbalisti din Anglia. Francezul Giroud, cel mai sexy

La initiativa unei case de pariuri din Marea Britanie, 250 de femei din SUA, deloc familiare cu fotbalul european) si cu Premier League, au fost rugate sa participe la un studiu. A rezultat un top al celor mai atractivi, dar si mai putin atractivi, jucatori din Anglia, iar in el se gaseste si romanul Costel Pantilimon.

Vineri, 13, o zi cu ghinion. Topul celor mai cunoscute 13 superstitii

Ziua de vineri 13 este cunoscuta ca fiind o zi cu ghinion. De-a lungul timpului, oamenii au crezut in diferite superstitii care le vor aduce noroc sau ghinion. Cititi mai jos cele mai cunoscute 13 credinte populare, prezentate de publicatia Stylist.

Topul celor mai trasnite reclamatii la OPC. Femeia care a depus plangere impotriva horoscopului

Calarasenii au simtul umorului, dar atunci cand se depaseste limita, nu mai rade nimeni. OPC si Politia Comunitara au primit, de-a lungul timpului, o serie de reclamatii ciudate, pornind de la plangere impotriva horoscopului ori PIB-ului Romaniei care nu creste, pana la zgomotul facut de clopotele bisericii, dis de dimineata.

Topul celor mai trasnite reclamatii ale brasovenilor

Printre cele mai haioase reclamatii se numara cele referitoare la anumite stimulente de potenta, dar si la jucariile sexuale.

Topul celor mai trasnite reclamatii ale vasluienilor: Vecinii intra in casa si toarna praf pe jos si droguri in apa

Politistii vasluieni se confrunta frecvent cu sesizari care starnesc hohote de ras, insa dincolo de amuzament, oamenii legii au obligatia sa raspunda tuturor sesizarilor.

Cele mai bune camine studentesti din Bucuresti

Studentii care aleg o universitate din Capitala sunt an de an in cautare unui loc in camin. Astfel, va propunem o lista cu cele mai bune camine studentesti din Bucuresti.

Top 7 cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei

Alege din lista cu cele mai bune telefoane dual-sim sub 600 de lei smartphone-ul pe care o sa il folosesti pentru numarul personal si cel de la munca, simultan. De la aparitia telefoanelor cu dual-sim, o multime de oameni au fost fericiti ca pot sa primeasca apelurile de pe numarul personal si cel de la [].

Cele mai bune procesoare pentru telefoane: Opt dintre cele mai rapide modele

Cele mai bune procesoare pentru telefoane se gasesc pe modelele de varf din ziua de azi, acestea imbinand puterea de procesare cu consumul redus de energie. Qualcomm, Nvidia, MediaTek, acestea sunt doar trei dintre cei mai mari producatori de procesoare pentru telefoane din ziua. de azi. Cele mai recente modele lansate de aceste companii au [].

Cele mai bune universitati din Republica Moldova

In Republica Moldova exista 28 de institutii de invatamant superior. Dintre acestea, 17 sunt de stat, iar 11 private. Cele mai bune universitati din Republica Moldova pot fi gasite nu doar la Chisinau, dar si la nordul sau in sudul tarii. Haideti sa vedem cateva dintre ele.

Business Report: Revine febra imobiliara: Vor sa construiasca 4.800 de case langa Autostrada Soarelui; Unde isi plaseaza banii personali sefii celor mai mari firme de investitii din Romania; Plafonul pentru Prima masina, fixat la 350 de milioane de lei

Concluziile oficiale ale expertilor FMI dupa 2 saptamani de evaluare a Romaniei. Romania si-a corectat in mare masura dezechilibrele interne si externe. IKEA incepe constructia primelor cladiri din cartierul bucurestean Timpuri Noi. Vastint Romania, divizia de imobiliare a grupului IKEA, care a cumparat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )