Libnet.ro
UNICEF

14:45

Topul celor mai trasnite reclamatii ale brasovenilor

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai trasnite reclamatii ale brasovenilor

Printre cele mai haioase reclamatii se numara cele referitoare la anumite stimulente de potenta, dar si la jucariile sexuale. continuă pe Adevărul

Topul celor mai trasnite reclamatii ale vasluienilor: Vecinii intra in casa si toarna praf pe jos si droguri in apa

Politistii vasluieni se confrunta frecvent cu sesizari care starnesc hohote de ras, insa dincolo de amuzament, oamenii legii au obligatia sa raspunda tuturor sesizarilor.

Topul celor mai trasnite reclamatii la OPC. Femeia care a depus plangere impotriva horoscopului

Calarasenii au simtul umorului, dar atunci cand se depaseste limita, nu mai rade nimeni. OPC si Politia Comunitara au primit, de-a lungul timpului, o serie de reclamatii ciudate, pornind de la plangere impotriva horoscopului ori PIB-ului Romaniei care nu creste, pana la zgomotul facut de clopotele bisericii, dis de dimineata.

Cele mai trasnite reclamatii ale barladenilor: Vecinul doarme in pielea goala in balcon

In topul celor mai haioase reclamatii facute in judetul Vaslui stau cele ale unei pensionare din Barlad care a reclamat ani in sir la toate institutiile posibile ca nu poate dormi din cauza iluminatului stradal, au crapat peretii din cauza liceenilor care vin la scoala cu masina ori ca vecinul de 90 de ani sta dezbracat in balcon.

Topul celor mai trasnite reclamatii ale romanilor: Ajutor, ma bate nevasta!, vecini care gazeaza tot blocul, un spirit pofticios bantuie si fura din frigider

Romanii nemultumiti din diverse motive au mai multe institutii carora se pot adresa, de la Oficiul pentru Protectia Consumatorilor pana la Politia Locala. Pe langa sesizarile serioase, de cele mai multe ori bine intemeiate, mai sunt si oameni care reclama lucruri cel putin bizare. Adevarul va prezinta cele mai ciudate si cele mai amuzante sesizari ale romanilor.

Pantilimon, pe locul 4 in topul celor mai putin atractivi fotbalisti din Anglia. Francezul Giroud, cel mai sexy

La initiativa unei case de pariuri din Marea Britanie, 250 de femei din SUA, deloc familiare cu fotbalul european) si cu Premier League, au fost rugate sa participe la un studiu. A rezultat un top al celor mai atractivi, dar si mai putin atractivi, jucatori din Anglia, iar in el se gaseste si romanul Costel Pantilimon.

Reclamatiile trasnite ale buzoienilor. De la porcul crescut pe balcon, la oala cu ciorba furata de pe aragaz

Multe dintre nemultumirile buzoienilor sesizate autoritatilor smulg zambete functionarilor care le receptioneaza. Comisariatul pentru Protectia Consumatorului este institutia care primeste cele mai multe plangeri, implicit, si cele mai multe sesizari bizare.

Cele mai trasnite reclamatii ale sibienilor. Un barbat a reclamat primarul si contabilul ca nu au vrut sa le faca statui sefului de post si directorului scolii

Cand vine vorba despre reclamatii, sibienii se dovedesc cat se poate de inventivi. De la poza de buletin care nu a iesit cum trebuie la geluri de potenta care nu functioneaza, plangeri din cele mai ciudate au ajuns de-a lungul timpului la autoritatile sibiene.

Cele mai trasnite reclamatii facute de prahoveni. Un consumator a cerut ajutor la Protectia Consumatorului dupa ce l-a batut nevasta

Aproape ca nu exista saptamana in care autoritatile din Prahova unde se pot face reclamatii sa nu primeasca si sesizari mai putin obisnuite, la limita tragi-comicului. Una dintre ele este a unui prahovean, consumator de alcool, care, ori de cate ori se imbata suna la Protectia Consumatorului pentru a cere protectie de nevasta care il batea.

Topul celor mai bune alimente antistres. Secretele din farfurie care te ajuta sa elimini agitatia din viata ta

Stresul, una dintre afectiunile cale mai frecvente ale omului modern, poate fi combatut consumand unele alimente cu efect calmant. Vitaminele antioxidante si mineralele obtinute prin consumul unor legume, plante sau fructe sunt adevarati inamici ai unei stari tensionate.

Vineri, 13, o zi cu ghinion. Topul celor mai cunoscute 13 superstitii

Ziua de vineri 13 este cunoscuta ca fiind o zi cu ghinion. De-a lungul timpului, oamenii au crezut in diferite superstitii care le vor aduce noroc sau ghinion. Cititi mai jos cele mai cunoscute 13 credinte populare, prezentate de publicatia Stylist.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )