Libnet.ro
UNICEF

13:00

Vineri, 13, o zi cu ghinion. Topul celor mai cunoscute 13 superstitii

România Liberă România Liberă,
Vineri, 13, o zi cu ghinion. Topul celor mai cunoscute 13 superstitii

Ziua de vineri 13 este cunoscuta ca fiind o zi cu ghinion. De-a lungul timpului, oamenii au crezut in diferite superstitii care le vor aduce noroc sau ghinion. Cititi mai jos cele mai cunoscute 13 credinte populare, prezentate de publicatia Stylist. continuă pe România Liberă

Pantilimon, pe locul 4 in topul celor mai putin atractivi fotbalisti din Anglia. Francezul Giroud, cel mai sexy

La initiativa unei case de pariuri din Marea Britanie, 250 de femei din SUA, deloc familiare cu fotbalul european) si cu Premier League, au fost rugate sa participe la un studiu. A rezultat un top al celor mai atractivi, dar si mai putin atractivi, jucatori din Anglia, iar in el se gaseste si romanul Costel Pantilimon.

Topul celor mai bune alimente antistres. Secretele din farfurie care te ajuta sa elimini agitatia din viata ta

Stresul, una dintre afectiunile cale mai frecvente ale omului modern, poate fi combatut consumand unele alimente cu efect calmant. Vitaminele antioxidante si mineralele obtinute prin consumul unor legume, plante sau fructe sunt adevarati inamici ai unei stari tensionate.

Topul celor mai trasnite reclamatii la OPC. Femeia care a depus plangere impotriva horoscopului

Calarasenii au simtul umorului, dar atunci cand se depaseste limita, nu mai rade nimeni. OPC si Politia Comunitara au primit, de-a lungul timpului, o serie de reclamatii ciudate, pornind de la plangere impotriva horoscopului ori PIB-ului Romaniei care nu creste, pana la zgomotul facut de clopotele bisericii, dis de dimineata.

Topul celor mai trasnite reclamatii ale brasovenilor

Printre cele mai haioase reclamatii se numara cele referitoare la anumite stimulente de potenta, dar si la jucariile sexuale.

Allianz Tiriac: este vineri 13 o zi cu ghinion pentru soferi?

Daca ne incredem in superstitii, vineri 13 ar putea fi o zi cu ghinion pentru soferi. Totusi, din statisticile realizate la nivelul portofoliului auto al Allianz-Tiriac reiese ca nu se petrec mai multe accidente. Dimpotriva, inceputul saptamanii pare.

Topul celor mai trasnite reclamatii ale vasluienilor: Vecinii intra in casa si toarna praf pe jos si droguri in apa

Politistii vasluieni se confrunta frecvent cu sesizari care starnesc hohote de ras, insa dincolo de amuzament, oamenii legii au obligatia sa raspunda tuturor sesizarilor.

Vineri 13. Superstitiile unor mari antrenori romani: De ce nu vor Iordanescu si Lucescu femei in autocar

Combinatia dintre data de 13 si ziua de vineri e una considerata ghinionista, mai ales in Europa. Iar in primul rand al superstitiosilor de serviciu se numara fotbalistii si antrenorii de fotbal.

FOTO Vineri, 13. Accident in lant pe Bulevardul Mihai Viteazu. Vinovat - un tanar sofer grabit

Trei autoturisme au fost implicate vineri, 13 februarie 2015, intr-un accident rutier in lant produs pe Bulevardul Mihai Viteazu din Zalau. Vinovat de producerea lui se face un tanar de 23 de ani, din Satu Mare.

Vineri 13 ca la carte: lansari de carte, teatru, videosound party

Primaria Municipiului Satu Mare, Consiliul Local Satu Mare, Centrul Cultural G. Zamfirescu si Editura Herg Benet din Bucuresti prezinta la District 15 o seara de Vineri 13 ca la carte, vineri 13 februarie 2015, incepand cu ora 20.

Topul celor mai trasnite reclamatii ale romanilor: Ajutor, ma bate nevasta!, vecini care gazeaza tot blocul, un spirit pofticios bantuie si fura din frigider

Romanii nemultumiti din diverse motive au mai multe institutii carora se pot adresa, de la Oficiul pentru Protectia Consumatorilor pana la Politia Locala. Pe langa sesizarile serioase, de cele mai multe ori bine intemeiate, mai sunt si oameni care reclama lucruri cel putin bizare. Adevarul va prezinta cele mai ciudate si cele mai amuzante sesizari ale romanilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )