Libnet.ro
UNICEF

00:07

Topul celor mai bune solutii pentru durerile de spate

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai bune solutii pentru durerile de spate

Obisnuiesti sa stai cu capul in palma, in pozitia ganditorului? Lucrezi mult la birou? Nu poti dormi decat pe burta? Trebuie sa stii ca toti acesti factori favorizeaza, la un moment dat, dureri insuportabile de spate. Si nu sunt singurii. Am discutat cu fizioterapeutul Bogdan Goga despre trucuri pentru a le evita, dar si despre cele mai bune tratamente care ne repun pe picioare. continuă pe Adevărul

KeysFin: Numarul firmelor aflate in insolventa va scadea cu pana la 30% in acest an. Topul celor mai periculoase zone de business din Romania

Sa faci afaceri in Romania este, in continuare, un adevarat sport extrem. Trebuie sa iti alegi cu mare atentie partenerii, sa gandesti business-ul pornind de la realitati si nu de la promisiuni, indiferent de la cine vin. Statisticile.

Cele mai bune poze surprinse cu iPhone iti arata ca fotografia e mai mult decat selfie

Daca cea mai buna camera e cea pe care o ai cu tine, atunci acesti fotografi au folosit-o la maximum. Competitia care premiaza cele mai bune fotografii facute cu un iPhone si-a desemnat castigatorii, iar imaginile sunt, se poate spune, captivante si memorabile. Printre atatea echipamente scumpe, de la DSLR-uri si mirrorless-uri la clasicele Leica, [] Cele mai bune poze surprinse cu iPhone iti arata ca fotografia e mai mult decat selfie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Top inedit al celor mai mari profituri din companiile romanesti: firme falimentare, printre giganti la castiguri

Topul companiilor detinute de oameni de afaceri romani cu cel mai mare profit include si in acest an firme antreprenoriale importante ca Dedeman, Fan Courier si Transavia, insa in top sunt incluse si entitati schelet, companii aflate in faliment, care nu mai au activitate sau au activitate redusa si unde profitul a venit din vanzari de active.

Numai de bine: Joaca, cea mai buna terapie pentru copii

Va mai amintiti cand erati mici si va jucati cu plastilina? Cand modelati diferite figurine, cand combinati culorile si formele? Eram pasionata sa modelez si, din pacate, puteam face asta numai in parc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3131 seconds )