Libnet.ro
UNICEF

09:00

Topul celor mai difuzate piese si videoclipuri romanesti din ultimii cinci ani VIDEO

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai difuzate piese si videoclipuri romanesti din ultimii cinci ani VIDEO

Piesa Cat de departe, interpretata de Holograf, este cea mai difuzata melodie la radiourile romanesti in ultimii cinci ani, in timp ce videoclipul Tot mai sus, semnat de Guess Who si DeMoga, conduce pe micile ecrane. continuă pe Adevărul

FOTO: Cum arata topul celor mai elegante personalitati regale din lume

Printesa mostenitoare a Danemarcei a fost desemnata cea mai eleganta tanara personalitate regala, potrivit unui sondaj realizat de revista britanica Hello!.

Banci falimentare care fac profit. Clasamentul celor mai bogate banci din Republica Moldova

Una din bancile aflate sub administrare speciala s-a pozitionat pe primul loc in topul bancilor cu cele mai mari venituri, expertii explicand acest fenomen prin mentinerea artificiala a acestora.

Cele mai noi scurt-metraje romanesti vin la Filmul de Piatra

Filmul de Piatra, festivalul care are loc de sapte ani in Piatra Neamt, a anuntat rezultatele selectiei de scurt-metraje pentru editia din acest an. Din 219 inscrieri primite, in competitia Filmul de Piatra au ramas 46 de titluri, dintre care 40 din Romania si sase din Republica Moldova. Astfel, 16 filme scurte vor concura la categoria fictiune, noua la documentar, cinci la animatie, 10 la film experimental si sase la videoclip.

Top 20 cele mai amuzante bancuri seci romanesti. Stiati ce face un melc atunci cand il macina ganduri de sinucidere?

Mai putin gustate de unii, adorate de altii, bancurile seci devin cel mai frecvent clasice reusesc sa concentreze morala in doar cateva fraze, usor de retinut.

Inventarul celor mai frecvente greseli la sala de sport: Daca abandonezi dupa cateva sedinte, este evident ca rezultatele nu vor aparea vreodata

Cumpararea unui abonament la sala de sport si prezentarea la antrenamente nu sunt suficiente in obtinerea de rezultate. Lipsa de rabdare, asteptarile nerealiste, exercitiile executate gresit si lipsa de disciplina psihica sunt cele mai frecvente greseli facute de incepatori la sala.

Harta celor mai aglomerate aeroporturi din lume

Din 1998, Aeroportul International Atlanta Hartsfield-Jackson este cel mai aglomerat aeroport din lume, dupa numarul de pasageri. Iata care sunt celelalte cele mai aglomerate aeroporturi.

Emma Didlake, cea mai longeviva veterana de razboi din SUA, a murit la 110 ani

Emma Didlake, cea mai longeviva veterana de razboi din SUA, a murit la 110 ani, relateaza ABC News. Presedintele american Barack Obama a deplans intr-un comunicat moartea lui Didlake, pe care in urma cu o.

A murit cea mai longeviva veterana de razboi din SUA

Emma Didlake, cea mai longeviva veterana de razboi din SUA, a murit duminica la 110 ani, la o luna dupa intalnirea la Casa Alba cu presedintele Obama.

Romanii au cea mai mica putere de cumparare din Uniunea Europeana

Poporul roman are cea mai scazuta putere de cumparare din Uniunea Europeana. Cu alte cuvinte, este cel mai sarac popor, scrie Dan Voiculescu pe blogul sau. Anul trecut, Romania a avut un indicator al puterii de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )