Libnet.ro
UNICEF

14:15

FOTO: Cum arata topul celor mai elegante personalitati regale din lume

România Liberă România Liberă,
FOTO: Cum arata topul celor mai elegante personalitati regale din lume

Printesa mostenitoare a Danemarcei a fost desemnata cea mai eleganta tanara personalitate regala, potrivit unui sondaj realizat de revista britanica Hello!. continuă pe România Liberă

Topul celor mai difuzate piese si videoclipuri romanesti din ultimii cinci ani VIDEO

Piesa Cat de departe, interpretata de Holograf, este cea mai difuzata melodie la radiourile romanesti in ultimii cinci ani, in timp ce videoclipul Tot mai sus, semnat de Guess Who si DeMoga, conduce pe micile ecrane.

Banci falimentare care fac profit. Clasamentul celor mai bogate banci din Republica Moldova

Una din bancile aflate sub administrare speciala s-a pozitionat pe primul loc in topul bancilor cu cele mai mari venituri, expertii explicand acest fenomen prin mentinerea artificiala a acestora.

FOTO. Cum arata cea mai batrana pisica din lume

Cea mai batrana pisica din lume are 26 de ani si 13 zile si se numeste Corduroy. Ea locuieste in localitatea Sisters, statul american Oregon. Joi, a primit titlul de cea mai batrana pisica din lume, din partea reprezentantilor Guinness World Records, relateaza Mediafax.

Inventarul celor mai frecvente greseli la sala de sport: Daca abandonezi dupa cateva sedinte, este evident ca rezultatele nu vor aparea vreodata

Cumpararea unui abonament la sala de sport si prezentarea la antrenamente nu sunt suficiente in obtinerea de rezultate. Lipsa de rabdare, asteptarile nerealiste, exercitiile executate gresit si lipsa de disciplina psihica sunt cele mai frecvente greseli facute de incepatori la sala.

Harta celor mai aglomerate aeroporturi din lume

Din 1998, Aeroportul International Atlanta Hartsfield-Jackson este cel mai aglomerat aeroport din lume, dupa numarul de pasageri. Iata care sunt celelalte cele mai aglomerate aeroporturi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2088 seconds )