Libnet.ro
UNICEF

16:15

Topul celor mai FURATE masini din Romania - Care a fost cea mai ghinionista marca?

B1 B1,
Topul celor mai FURATE masini din Romania - Care a fost cea mai ghinionista marca?

In fiecare an, in Romania se inregistreaza peste 300 de furturi de massni. De unde provin acestea si ce marci tintesc romanii, relateaza Agerpres. De cele mai multe ori, masinile. continuă pe B1

Topul celor mai bine platiti actori si vedete TV: cat castiga protagonistii din Game of Thrones pentru fiecare episod

Cu cat un show de televiziune are mai mult succes, cu atat salariile protagonistilor cresc de la un episod la altul. in topul celor mai bine platiti actori de seriale din acest an se afla Robert De Niro, pentru un serial politist produs de Amazon. Actorii din celebra serie Game of Thrones incaseaza si ei sume impresionante, iar vedetele de televiziune precum Ellen DeGeneres aduna in conturi milioane de dolari anual.

Autostrada Bucuresti-Bors poate fi considerata cel mai ghinionist drum din Romania. Ce s-a intamplat in 13 ani de la pornirea proiectului

Autostrada Bucuresti-Bors poate fi considerata cel mai ghinionist drum din Romania. Autostrada A3 este de departe soseaua de mare viteza cu cele mai multe recorduri negative. in 13 ani de la pornirea .

Orasul subteran din Romania care este vizitat zilnic de cel putin 2.000 de oameni

Aproximativ 2000 de oameni coboara in fiecare zi in mina Unirea din Slanic, judetul Prahova, la cea mai mare salina din Europa, care se intinde pe 8 hectare. Temperatura constanta de 12 grade.

Annabelle 2 este filmul horror cu cele mai mari incasari din Romania

Noul capitol al universului ,,Conjuring, produs de New Line Cinema, a speriat in acest weekend un total de 33. 552 spectatori si a generat incasari in valoare de 639. 481 lei, ,,Annabelle 2 devenind astfel filmul numarul unu in box office-ul national si totodata cea mai buna lansare inregistrata vreodata de o productie de gen in Romania.

Surprize si discriminari URIASE in Topul celor mai BINE PLATITI actori din lume!

Noul top al celor mai bine platiti actori din lume, realizat anual de revista Forbes, arata un imens decalaj intre veniturile obtinute de vedetele masculine si cele feminine, informeaza agentia Reuters,.

Ce afaceri au cele 16 fabrici de medicamente din Romania care fac parte din PRIMER

Principalii producatori de medicamente cu facilitati de productie in Romania au anuntat in luna mai a acestui an infiintarea Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER), cu scopul de a conlucra pentru ca Romania sa.

Cantareata din Romania care a chetuit 200.000 de euro doar in vacanta

Este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi si, poate, cea mai plimbareata. Vara aceasta, cantareata Delia si-a facut bagajele si a plecat intr-o alta destinatie de vis - Mykonos,.

Judetul din Romania care vrea sa isi schimbe numele

Consiliul Judetean CJ) Olt va organiza pe 15 octombrie referendum pentru atribuirea numelui Olt-Romanati judetului. La referendumul din 15 octombrie, cetatenii judetului Olt sunt chemati sa se pronunte prin.

Una dintre cele mai sexy politiciene din Romania, implicata intr-un accident rutier (FOTO)

Viceprimarul municipiului Barlad, Roxana Miron Feraru, sexy-politiciana de la Vaslui, a fost implicata intr-un grav accident rutier joi, in timp ce se indrepta spre serviciu, scrie Vremea.

Una dintre cele mai sexy politiciene din Romania, implicata intr-un accident rutier (FOTO)

Viceprimarul municipiului Barlad, Roxana Miron Feraru, sexy-politiciana de la Vaslui, a fost implicata intr-un grav accident rutier joi, in timp ce se indrepta spre serviciu, scrie Vremea.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )