Libnet.ro
UNICEF

11:30

Topul celor mai luxoase vile de vanzare din tara. Cat costa o astfel de vila in Bucuresti si cat in Cluj

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai luxoase vile de vanzare din tara. Cat costa o astfel de vila in Bucuresti si cat in Cluj

Un top al celor mai scumpe vile scoase la vanzare din tara a fost facut de imobiliare. ro. Proprietarii cer circa 8 milioane de euro pe vile din Bucuresti, iar in restul regiunilor, pretul solicitat nu depaseste 2 milioane de euro. continuă pe Adevărul

Eurovision 2015: topul celor mai interesante momente din prima semifinala

Eurovision 2015. Prima semifinala a concursului Eurovision 2015 a adus pe scena artisti cu viziuni diferite, cantece cu impact, dar si show-uri spectaculoase. in topul celor mai bune momente ale primei semifinale se inscriu tari precum Georgia, Rusia, Romania, Belgia, Grecia si Armenia.

La Vaslui, unul dintre cei mai renumiti chirurgi pediatri din tara a fost gasit fara viata

La Vaslui, unul dintre cei mai renumiti chirurgi pediatri din tara a fost gasit fara viata. Medicul Augustin Ilies s-a spanzurat acasa, fara sa fi lasat vreo explicatie pentru gestul dramatic. Salvator a.

Topul celor mai ascultate posturi de radio in primavara lui 2015

Radio Zu a fost cel mai ascultat post de radio in Bucuresti, in timp ce Kiss FM s-a situat pe primul loc la nivel urban si national, in primavara anului 2015, potrivit Studiului de Audienta Radio SAR), realizat de IMAS si GfK Romania, in perioada 12 ianuarie - 26 aprilie, noteaza Mediafax.

Conflictele continua in PNL, dupa scandalul stenogramelor, in mai multe filiale din tara si din Capitala

Conflictele continua in PNL, dupa scandalul stenogramelor, in mai multe filiale din tara dar si din Capitala, informeaza B1 TV. Doar in sectoarele 1 si 5 s-a ajuns la o intelegere, in rest situatia este tens.

VIDEO Cum au reusit niste sateni sa faca cea mai mare petrecere campeneasca din tara: 35.000 de oameni, show aviatic, concerte, palmieri, animale exotice

Salcamul infloreste doar o saptamana pe an. Nu e niciodata aceeasi saptamana, dar se spune ca mirosul florilor are efecte terapeutice. Padurea de salcami din comuna constanteana Pestera se transforma pentru o zi din acea saptamana in cea mai mare petrecere campeneasca din Romania.

VIDEO Cum au reusit niste sateni sa faca cea mai mare petrecere campeneasca din tara

Salcamul infloreste doar o saptamana pe an. Nu e niciodata aceeasi saptamana, dar se spune ca mirosul florilor are efecte terapeutice. Padurea de salcami din comuna constanteana Pestera se transforma pentru o zi din acea saptamana in cea mai mare petrecere campeneasca din Romania.

Valea Dinozaurilor, o poteca tematica in geoparcul din Tara Hategului, inagurata in aceasta vara

Valea Dinozaurilor, o poteca tematica pe care turistii vor putea sa mearga pe urmele dinozaurilor pitici, in geoparcul din Tara Hategului, judetul Hunedoara, va fi inaugurata in aceasta vara, in cadrul unui proiect de dezvoltare a turismului din zona,.

A inceput cea mai lunga greva feroviara din Germania din ultimii ani

A inceput cea mai lunga greva feroviara din Germania din ultimii ani. Circulatia marfarelor este afectata de ieri, iar cea a trenurilor de calatori, de astazi. Unul dintre cele doua sindicate ale.

Un constantean de 50 de ani, pe lista celor mai cautate persoane, a fost gasit la Londra. Barbatul a comis o crima in 1898

Un constantean de 50 de ani, urmarit international pentru un omor comis in urma cu mai bine de 25 de ani, a fost descoperit la Londra cu ajutorul politistilor de la nivel international, informeaza Mediafax.

Numai interventia celor mai inalte foruri de decizie va preveni falimentul industriei farmaceutice

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR) solicita interventia presedintelui Klaus Iohannis si a premierului Victor Ponta pentru a gasi solutii care sa salveze industria medicamentelor generice, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )