Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai periculoase intersectii din Bucuresti. Care sunt punctele negre ale Capitalei

Antena3 Antena3,
Topul celor mai periculoase intersectii din Bucuresti. Care sunt punctele negre ale Capitalei

Bucurestiul este unul dintre cele mai periculoase orase din Europa. Are 48 de intersectii unde anul trecut zeci de oameni - soferi, pasageri sau pietoni si-au pierdut viata sau au fost raniti in accidente. continuă pe Antena3

Un oras din Romania se afla in topul celor mai ridicate temperaturi din Europa. Au fost 41 de grade Celsius duminica

Temperaturile extrem de ridicate din Romania au dus orasele din zona in topul celor mai fierbinti din Europa. in Drobeta Turnu-Severin au fost 41 de grade Celsius duminica, ceea ce a facut ca or.

Cara Delevingne, pe primul loc in topul celor mai populari actori pe retelele de socializare

Cara Delevingne conduce in topul The Hollywood Reporter al celor mai populari actori pe platformele de socializare Facebook, Instagram, Twitter, YouTube si Google Plus.

Printul Paul a dat in judecata RAAPPS si cateva primarii, cerand retrocedarea mai multor terenuri din tara

Printul Paul, care se considera descendent al fostului rege Carol al II-lea, a depus cereri de retrocedare a unor terenuri la mai multe instante din tara, el actionand in judecata Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat, precum si primarii si Comisii de fond funciar.

Cum arata un trai de lux? Iata viata fabuloasa a fiicei unui miliardar din Malaezia (FOTO)

O tanara de 28 de ani din Malaezia, fiica unui tata care este pe locul 20 in topul celor mai bogati oameni din Malaezia, profita din plin de luxul de care dispune. Fiecare moment pretios il.

Povestea celor sapte pitici din Maramures care au supravietuit lagarului de exterminare Auschwitz

Povestea celor sapte pitici lautari din satul maramuresean Rozalvea, care au supravietuit lagarului Auschwitz, continua sa fascineze la zeci de ani de la odioasele experimente la care au fost supusi.

E criza de sange in spitalele din Bucuresti. Medicii au declansat un cod de urgenta

Este criza de sange in spitalele din Bucuresti. Pentru ca stocurile aproape s-au epuizat, in acest moment unitatile medicale asigura doar urgentele. Din cauza caniculei, in ultima.

Business report: Draexlmaier a dat afara aproape 900 de oameni si a inchis cea mai veche fabrica din Romania; De la pompa la priza - agenda unei revolutii: Suprematia motoarelor electrice depinde de reglementari si de progresele tehnice; Totul despre vou

Romanii au ajuns sa faca mai multa bere decat italienii, suntem aproape de cehi. In prima zi de vineri din. Studiu: Peste o treime din turistii de pe litoralul romanesc sunt bucuresteni. Mai mult de 36% din turistii care au.

Catalin Botezatu, vacanta in cel mai eco resort din Maldive

Catalin Botezatu a petrecut una din cele mai speciale vacante din viata lui. Designerul a fost in Maldive in cel mai eco resort de 5 stele, Six Senses Laamu, situat intr-unul din cei mai sudici atoli din arhipelag, putin deasupra ecuatorului.

Despacito e cel mai mare hit din toate timpurile pe YouTube VIDEO

Despacito, hitul verii 2017, a devenit cea mai ascultata piesa pe YouTube din toate timpurile. Clipul artistilor Luis Fonsi si Daddy Yankee a depasit 3 miliarde de vizualizari, detronand astfel See You Again Wiz Khalifa featuring Charlie Puth) si Gangnam Style PSY).

Care sunt cele mai frumoase zece femei din lume in anul 2017. Indianca superba care a detronat-o pe Angelina Jolie

In topul celor mai frumoase femei din lume din 2017 se regasesc actrite, cantarete sau femei de succes extrem de frumoase si foarte talentate. Publicatia online stylecraze. com a realizat un top al celor mai frumoase femei din lume, tinand cont atat de aspectul fizic, cat si de realizarile avute de acestea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )