Libnet.ro
UNICEF

18:16

Topul celor mai spectaculoase spagi din Romania: De la palinca si caltabosi la vaci, peste, ficat de pui si pomi ornamentali tuia

Hotnews Hotnews,
 Topul celor mai spectaculoase spagi din Romania: De la palinca si caltabosi la vaci, peste, ficat de pui si pomi ornamentali tuia

Spagile primite de persoane aflate in functii publice uneori cheie in Romania nu se numara intotdeauna doar in sume in euro cu multe zerori. Politicieni, magistrati sau sefi din Politie s-au lasat uneori tentati si cu obiecte care la o prima vedere starnesc rasul: alimente, materiale de constructii sau pomi ornamentali. De la ministri cumparati cu caltabosi pana la parlamentari acuzati ca primesc spaga in pulpe si ficat de pui, Hotnews. ro va propune o trecere in revista a catorva dintre cele mai spectaculoase si in acelasi timp penibile cazuri de coruptie la nivel inalt. continuă pe Hotnews

Topul celor mai spectaculoase spagi din Romania: De la palinca si caltabosi la vaci, peste, ficat de pui si arbusti ornamentali tuia

Spagile primite de persoane aflate in functii publice uneori cheie in Romania nu se numara intotdeauna doar in sume in euro cu multe zerori. Politicieni, magistrati sau sefi din Politie s-au lasat uneori tentati si cu obiecte care la o prima vedere starnesc rasul: alimente, materiale de constructii sau arbusti ornamentali. De la ministri cumparati cu caltabosi pana la parlamentari acuzati ca primesc spaga in pulpe si ficat de pui, Hotnews. ro va propune o trecere in revista a catorva dintre cele mai spectaculoase si in acelasi timp penibile cazuri de coruptie la nivel inalt.

MediaIQ: Exploatarea gazelor de sist, in topul celor mai dezbatute subiecte ale lunii octombrie in mass-media online

Exploatarea gazelor de sist, unul dintre cele mai dezbatute subiecte din mass-media online romanesti in luna octombrie, a beneficiat de o acoperire media de 2. 401 aparitii in intervalul 1 octombrie 31 octombrie 2013, conform unei analize de.

MediaIQ: Exploatarea gazelor de sist, in topul celor mai dezbatute subiecte ale lunii octombrie in mass-media online

Exploatarea gazelor de sist, unul dintre cele mai dezbatute subiecte din mass-media online romanesti in luna octombrie, a beneficiat de o acoperire media de 2. 401 aparitii in intervalul 1 octombrie 31 octombrie 2013, conform unei analize de.

Premiile PIATA: Mega Image a castigat Marele Premiu pentru cel mai bun comerciant din Romania

Reteaua de supermarketuri Mega Image a castigat Marele Premiu pentru cel mai bun comerciant, iar Coca Cola HBC a obtinut Marele Premiu pentru cel mai bun furnizor la editia a VIII-a a Galei Premiilor PIATA ale industriei bunurilor de larg consum, eveniment desfasurata in seara de 7 noiembrie 2013, organizat de revista Piata si sustinut mediatic de Hotnews.

Topul firmelor private din Romania.

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR) a organizat miercuri, la Ateneul Roman, Topul National al Firmelor Private din Romania, editia a XXI-a a Topului National al Firmelor Private din Romania. Pe baza informatiilor primite de la Oficiul National al Registrului Comertului O. ), pentru realizarea topurilor au fost luate in calcul societatile comerciale care au depus bilantul contabil pentru anul 2012. Clasamentele au fost intocmite la nivel .

FOTO Parabolele lui Iisus, una dintre cele mai frumoase carti din Romania

Premiile pentru Cele mai frumoase carti din Romania au fost acordate luni seara, la UNA Galeria. Printre cele opt romane castigatoare se numara si cel mai recent volum al lui Andrei Plesu, Parabolele lui Iisus. Adevarul ca poveste editia de lux), design Mihai Cosuletu, publicata de Editura Humanitas.

Aici e de muncit! Ce angajati se cauta in tarile cu cei mai putini someri din Europa

Sase tari din Uniunea Europeana au rata somajului mai mica decat cea a Romaniei 7,5%), potrivit celor mai recente date Eurostat , iar angajatorii din Danemarca, Cehia, Malta, Luxemburg, Germania si Austria sunt cu ochii pe angajatii romani. Iata ce.

Cum a modelat criza piata auto din Romania. Potentialul de crestere e inca mare, dar nu sunt bani, reiese dintr-un raport al Consiliului Concurentei

Piata auto din Romania a suferit transformari enorme in ultimii 7-8 ani, ajungand de la maxime istorice la niveluri de jos pe care nimeni nu le mai credea posibile in anii de boom. Profitul net per angajat a ajuns de la 122. 345 euro in 2007 la 23. 324 euro in 2009, iar cele mai recente date arata ca cifrele sunt continuare de trei ori mai mici decat in anii buni, reiese dintr-un raport al Consiliului Concurentei. De asemenea, documentul arata ca Romania poate fi a saptea piata auto din UE 27 din punctul de vedere al numarului de locuitori, insa nu poate ajunge efectiv pe aceasta pozitie din cauza ca se afla pe penultimul loc in ceea ce priveste PIB/cap locuitor in interiorul UE 27.

InterContinental Bucuresti cel mai bun hotel de afaceri din Romania.

Hotelul InterContinental Bucuresti a cistigat premiul pentru cel mai bun hotel de business din Romania Romanias Leading Business Hotel) la editia din acest an, a premiilor World Travel Awards sectiunea Europa. Este o recompensa meritata de intreaga echipa a hotelului, pentru pasiune si profesionalism. Suntem foarte mindri ca dintre toate marcile si hotelurile de prestigiu din piata, Hotelul InterContinental a fost ales Romanias Leading Business Hotel. Sunt bucuros .

Basescu:Romania este una dintre tarile cu cea mai redusa fiscalitate din UE.

Romania are doua mari probleme, in ceea ce priveste mediul de afaceri. Un a est elegata de finantarea IMM-urilor. Bancile nu au niciun fel de disponibilitate pentru a sprijini acest sector. In perioada urmatoare voi avea discutii cu acest sector bancar. In acelasi timp, ce-a de-a doua problema, specifica intregii UE, este costul ridicat al energiei. Avem un cost al energiei care ne face necompetitivi la nivel european, a mai explciat seful statului. Romania este una dintre tarile cu cea .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2804 seconds )