Libnet.ro
UNICEF

17:45

Topul firmelor private din Romania.

România Liberă România Liberă,
Topul firmelor private din Romania.

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR) a organizat miercuri, la Ateneul Roman, Topul National al Firmelor Private din Romania, editia a XXI-a a Topului National al Firmelor Private din Romania. Pe baza informatiilor primite de la Oficiul National al Registrului Comertului O. ), pentru realizarea topurilor au fost luate in calcul societatile comerciale care au depus bilantul contabil pentru anul 2012. Clasamentele au fost intocmite la nivel . continuă pe România Liberă

Traian Basescu participa la lansarea Topului National al Firmelor Private din Romania.

Presedintele Traian Basescu participa, marti, la evenimentul de lansare a Topului National al Firmelor Private din Romania. Topul National al Firmelor Private din Romania este un eveniment important pentru mediul de afaceri, care recunoaste meritelor intreprinzatorilor si promoveaza cele mai performante intreprinderi din tara noastra. In fiecare an, specialistii realizeaza clasamente generale la nivel national pe categorii: micro intreprinderi, intreprinderi mici, mijlocii, mari si nou .

Hotelurile din Romania in criza: Sunt cu 19% mai putin profitabile fata de 2008

Gradul de ocupare a hotelurilor din Romania la inceputul acestui an era de 28%, fata de 35% in 2008, tariful mediu s-a diminuat cu 15%, iar profitabilitatea a scazut cu peste 19%, potrivit unui studiu al Federatiei Industriei Hoteliere din Romania.

InterContinental Bucuresti cel mai bun hotel de afaceri din Romania.

Hotelul InterContinental Bucuresti a cistigat premiul pentru cel mai bun hotel de business din Romania Romanias Leading Business Hotel) la editia din acest an, a premiilor World Travel Awards sectiunea Europa. Este o recompensa meritata de intreaga echipa a hotelului, pentru pasiune si profesionalism. Suntem foarte mindri ca dintre toate marcile si hotelurile de prestigiu din piata, Hotelul InterContinental a fost ales Romanias Leading Business Hotel. Sunt bucuros .

Roland Berger: Piata asigurarilor din Romania ramane mult subdezvoltata

Piata asigurarilor din Romania ramane mult subdezvoltata, comparativ cu celelalte tari din Europa Centrala si de Est ECE), potrivit unui studiu Roland Berger Strategy Consultants realizat in parteneriat cu European Financial Management and Marketing Association EFMMA) printre top managerii companiilor de asigurari din ECE.

Cel mai inalt brad din Romania se afla in padurea Sinca Veche din judetul Brasov si masoara 62,5 metri inaltime

Cel mai inalt brad masurat, nedoborat, din Romania se afla in padurea Sinca Veche din judetul Brasov si masoara 62,5 metri inaltime, potrivit datelor furnizate de Facultatea de Silvicultura din cadrul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava. Precedentul record a fost un brad de 61. 5 metri. Padurea in care se afla bradul ar putea deveni patrimoniu UNESCO World Natural Heritage.

SKIPASS, prima revista de ski si snowboarding din Romania.

SKIPASS, prima revista de ski si snowboarding din Romania, a aparut din 15 octombrie in toate magazinele de ziare din tara. In primul numar al revistei SKIPASS, cititorii vor descoperi resortul de ski din Kaprun, Austria: prezentare generala, localizare, istoric, top partii; apres-ski baruri, crame, restaurante, timp liber); scoala de ski; atractii locale spa, piscine); evenimente organizate in sezon. Pasionatii de ski vor afla, de asemenea, informatii utile despre statiunea montana .

Profesorii din Romania sunt mai PROST platiti decat soferii. Dascalii romani au salariile de 13 ori mai mici decat profesorii germani

In Romania, profesorii sunt mai prost platiti in unele cazuri decat soferii de la ministere. Din leafa lunara abia daca reusesc sa-si acopere cheltuielile de intretinere si mancarea. O carte a devenit un.

Viviane Reding reia declaratiile despre Romania: E nevoie de noi mecanisme de aparare a statului de drept, dupa crize precum cea din Romania

Comisarul pentru Justitie, Viviane Reding, a declarat, luni, ca CE are nevoie de noi mecanisme de aparare a statului de drept, dupa ce in ultimii ani au aparut diverse probleme in acest sens, precum criza constitutionala din Romania, din 2012, sau chestiunea romilor din Franta, in 2010, relateaza Mediafax. Declaratiile sale vin dupa interviul acordat in week-end prestigiosului ziar german Die Zeit, in care vicepresedintele Comisiei Europene a mentionat Romania printre statele membre in care statul de drept este pus in pericol sau de-a dreptul incalcat.

Libanul ocupa primul loc intre investitorii arabi din Romania

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a discutat astazi cu Excelenta Sa doamna Rana Mokaddem, ambasadorul Republicii Libaneze in Romania despre modalitatile prin care pot fi amplificate schimburile comerciale si investitiile reciproce, se arata intr-un comunicat de presa.

Judetele cu cea mai mare nevoie de asigurare din Romania.

Vasluiul, alaturi de Teleorman, Salaj, Olt si Ilfov ocupa primele locuri intr-un top al judetelor cu bulina rosie. Aceste zone nu sunt doar foarte expuse la calamitate, insa au si cele mai mici procente de locuinte asigurate impotriva celor trei riscuri de baza, adica inundatii, cutremur si alunecari de teren . Cei mai saraci locuitori ai Romaniei in Vaslui, salariul mediu reprezinta doar 66% din media pe tara, dupa cum se poate vedea si in tabel) sunt si cei mai vulnerabili in caz de .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )