Libnet.ro
UNICEF

23:30

Topul Forbes: Obama, desemnat cel mai puternic om din lume. Merkel si Putin inchid podiumul

B1 B1,
Topul Forbes: Obama, desemnat cel mai puternic om din lume. Merkel si Putin inchid podiumul

Topul Forbes l-a desemnat pe presedintele american Barack Obama cel mai puternic om din lume, acesta fiind urma pe pozitia secunda de cancelarul german Angela Merkel si pe pozitia a treia de catre presedintele. continuă pe B1

Forbes: Barack Obama este cel mai puternic om din lume.

Presedintele american Barack Obama este cel mai puternic om din lume, in topul realizat anul acesta de revista Forbes, fiind secondat de cancelarul german Angela Merkel, pe locul al doilea, si de presedintele rus Vladimir Putin, pe locul al treilea, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Obama, in varsta de 51 de ani, este secondat de cancelarul german Angela Merkel, in varsta de 58 de ani, coloana vertebrala a Uniunii Europene, care poarta viitorul euro pe umerii sai, potrivit editorilor .

Forbes: Barack Obama este cel mai puternic om din lume

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, continua sa conduca in topul din acest an al celor mai puternici oameni din lume, stabilit si publicat miercuri de revista Forbes. Presedintele francez Francois Hollande se afla abia pe locul 14, scrie AFP.

VIDEO Taifunul Bopha, cel mai puternic din acest an, a lovit arhipelagul filipinez

Zeci de mii de filipinezi s-au refugiat in adaposturi publice marti dimineata, odata cu sosirea taifunului Bopha, cel mai puternic din acest an, informeaza AFP. Potrivit agentiei meteorologice filipineze, Bopha a atins uscatul marti, in partea de est a insulei Mindanao sud), cu rafale de vant de pana la 210 kilometri pe ora si ploi puternice. Autoritatile au avertizat ca este un risc ridicat de inundatii.

Forbes: Barack Obama este cel mai puternic om al planetei

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, continua sa conduca in topul din acest an al celor mai puternici oameni din lume, stabilit si publicat miercuri de revista Forbes. Obama, in varsta de 51 de ani, este.

Afla cine este cel mai PUTERNIC om din lume!.

Presedintele american Barack Obama este cel mai puternic om din lume, in topul realizat anul acesta de revista Forbes, fiind secondat de cancelarul german Angela Merkel, pe locul al doilea, si de presedintele rus Vladimir Putin, pe locul al treilea, informeaza AFP, citata de Mediafax. Obama, in varsta de 51 de ani, este secondat de cancelarul german Angela Merkel, in varsta de 58 de ani, coloana vertebrala a Uniunii Europene, care poarta viitorul euro pe umerii sai, potrivit editorilor .

Secretul din interiorul Cadillac One, masina cu care merge cel mai puternic om al lumii. E mai ceva ca un TANC

Presedintele SUA este cel mai bine pazit om din lume. Are la dispozitia sa oameni bine antrenati, care il pazesc si se asigura ca este in siguranta oriunde ar merge. De la avionul prezidential, Air Force.

Filmul despre uciderea lui Osama Bin Laden, Zero Dark Thirty, desemnat cel mai bun film de criticii din New York

Un film care reconstituie urmarirea lui Osama Bin Laden si atacul in care a fost ucis de un comando, a obtinut premiul criticilor de film din New York. Potrivit recenziilor, pelicula regizata de Catherine Bigelow va.

Filmul despre uciderea lui Osama Bin Laden, Zero Dark Thirty, desemnat cel mai bun film de criticii din New York

Un film care reconstituie urmarirea lui Osama Bin Laden si atacul in care a fost ucis de un comando, a obtinut premiul criticilor de film din New York. Potrivit recenziilor, pelicula regizata de Catherine Bigelow va.

Zeci de mii de oameni au fost evacuati in Filipine, inaintea celui mai puternic taifun din acest an

Zeci de mii de locuitori de pe coastele sudice ale statului Filipine au fost evacuati, din cauza apropierii taifunului Bopha. Considerat cel mai puternic din acest an, taifunul va lovi luni seara sudul.

Filipine, in asteptarea celui mai puternic taifun din acest an. Zeci de mii de persoane au fost evacuate

Filipinezii au inceput luni evacuarea a zeci de mii de locuitori de pe coastele din sudul tarii, odata cu apropierea unui taifun cu rafale de vant de pana la 210 kilometri pe ora, considerat cel mai puternic din.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2837 seconds )