Libnet.ro
UNICEF

01:05

Torpileaza Guvernul Ponta Curtea Constitutionala?

România Liberă România Liberă,
Torpileaza Guvernul Ponta Curtea Constitutionala?

Vulnerabilitatea lui Toni Grebla generata de asocierea acestuia cu persoane din lumea interlopa ar putea fi folosita pentru decredibilizarea si subminarea autoritatii Curtii Constitutionale de catre institutiile de siguranta nationala. Acest lucru ar reprezenta o lovitura extrem de grava data statului de drept si separatiei puterilor in stat in Romania. continuă pe România Liberă

Curtea Constitutionala: Legea privind securitatea cibernetica, neconstitutionala; nu a avut avizul CSAT

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis miercuri ca este neconstitutionala Legea privind securitatea cibernetica, unul dintre motive fiind lipsa avizului CSAT, informeaza Agerpres.

Legea Big Brother, la Curtea Constitutionala. Securitatea cibernetica, sustinuta de SRI

A treia lege privind securitatea cibernetica ajunge astazi la Curtea Constitutionala. Legea este sustinuta de SRI, insa a fost contestata de PNL. SRI vrea sa permita perchezitia electronica fara mandat de.

Demers amicus curiae la Curtea Constitutionala pentru anularea Legii securitatii cibernetice - asa numita lege Big Brother 3

Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania - Comitetul Helsinki APADOR-CH) si Asociatia pentru Tehnologie si Internet ApTI), sustinute de alte 11 ONG-uri, au depus luni, 19 ianuarie, la Curtea Constitutionala un demers de tipul amicus curiae prin care sustin obiectia de neconstitutionalitate ridicata de Grupul Parlamentar al PNL, cu privire la Legea 580/2014, a securitatii cibernetice. ONG-urile sustin ca articolul 171) din legea criticata, prin care noua institutii publice au acces, fara autorizarea unui judecator, la orice date informatice, nu indeplineste criteriul apararii efective a dreptului la protectia vietii private. Pe de alta parte, SRI cere Legea securitatii cibernetice, in contextul cresterii fara precedent a amenintarilor informatice si spune ca legea nu permite accesul la date personale fara mandat judecatoresc.

Guvernul Ponta a corupt pana si anticoruptia

Guvernul Ponta nu mai are probleme cu faptul ca membrii sai iau singuri spaga, dar ne propun la toti sa impartim riscul, sub forma unor pacte de guvernare. Nici cu faptul ca au aruncat tara in aer cu incercarea de a cumpara alesii locali de pe piata, facandu-i pe multi sa-si piarda mandatele si punand sub semnul indoielii toate deciziile luate la care au participat traseistii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )