Libnet.ro
UNICEF

21:15

Legea Big Brother, la Curtea Constitutionala. Securitatea cibernetica, sustinuta de SRI

Antena3 Antena3,
Legea Big Brother, la Curtea Constitutionala. Securitatea cibernetica, sustinuta de SRI

A treia lege privind securitatea cibernetica ajunge astazi la Curtea Constitutionala. Legea este sustinuta de SRI, insa a fost contestata de PNL. SRI vrea sa permita perchezitia electronica fara mandat de. continuă pe Antena3

Legea Big Brother, analizata maine de judecatorii CCR

ACTUALIZARE 19:49 Judecatorii Curtii Constitutionale Romane CCR) vor analiza, maine, exceptia de neconstitutionalitate ridicata de deputatii liberali cu privire la Legea securitatii cibernetice Legea Big Brother), sesizare in care parlamentarii arata ca actul normativ limiteaza dreptul la viata privata digitala. * Sefii parchetelor, in sedinta la MAI pe tema legii Big Brother * CNCD se plange de discriminare intre utilizatorii cartelelor pre-pay si abonati.

Legea Big Brother baga in sedinta sefii Parchetelor la Ministerul de Interne

Sefii Parchetelor au fost convocati, marti, in sedinta la sediul Ministerului Afacerilor Interne pe tema legii legii securitatii cibernetice, cunoscuta ca legea Big Brother.

Ponta invita partidele la discutii despre legea Big Brother

Victor Ponta cheama partidele la consultari pe cinci subiecte, printre care legea Big Brother si codul electoral. Ponta a anuntat ca va trimite o scrisoare in acest sens tuturor partidelor. Azi luni, nr) v.

Zegrean, despre Legea Big Brother: Nu simt niciun fel de presiune

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), Augustin Zegrean, a declarat, astazi, inainte de discutarea exceptiei de neconstitutionalitate privind Legea securitatii cibernetice asa-numita Lege Big Brother), ca nu simte niciun fel de presiune in legatura cu acest act normativ, scriu surse din presa.

Guvernul si serviciile, invinse, din nou, la Curtea Constitutionala

Dupa Legea Big Brother si proiectul privind cartelele prepay, Palatul Victoria a suferit, ieri, a treia infrangere in incercarea de a oferi mai multe instrumente institutiilor cu atributii in domeniul sigurantei nationale: Legea securitatii cibernetice a fost declarata neconstitutionala. Printre deficientele invocate s-a numarat lipsa avizului CSAT.

Victor Ponta vrea negocieri cu PNL pe legea Big Brother, codul electoral si revizuirea Constitutiei (VIDEO)

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a cerut, luni, in BPN, mandat pentru a-i invita la dialog pe copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, asupra a cinci teme. Astfel, Ponta vrea negocieri pe le.

Demers amicus curiae la Curtea Constitutionala pentru anularea Legii securitatii cibernetice - asa numita lege Big Brother 3

Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania - Comitetul Helsinki APADOR-CH) si Asociatia pentru Tehnologie si Internet ApTI), sustinute de alte 11 ONG-uri, au depus luni, 19 ianuarie, la Curtea Constitutionala un demers de tipul amicus curiae prin care sustin obiectia de neconstitutionalitate ridicata de Grupul Parlamentar al PNL, cu privire la Legea 580/2014, a securitatii cibernetice. ONG-urile sustin ca articolul 171) din legea criticata, prin care noua institutii publice au acces, fara autorizarea unui judecator, la orice date informatice, nu indeplineste criteriul apararii efective a dreptului la protectia vietii private. Pe de alta parte, SRI cere Legea securitatii cibernetice, in contextul cresterii fara precedent a amenintarilor informatice si spune ca legea nu permite accesul la date personale fara mandat judecatoresc.

Curtea Constitutionala: Legea privind securitatea cibernetica, neconstitutionala; nu a avut avizul CSAT

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis miercuri ca este neconstitutionala Legea privind securitatea cibernetica, unul dintre motive fiind lipsa avizului CSAT, informeaza Agerpres.

Adevarul Live, ora 11.00. Georgian Pop, presedintele comisiei de control a SRI, despre Legile Big Brother

Georgian Pop, presedintele comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, va analiza, incepand cu ora 11. 00, in emisiunea Adevarul Live, proiectele de lege pe tema securitatii nationale, cunoscute ca legile Big Brother. Emisiunea va fi moderata de jurnalistul Sebastian Zachmann.

Georgian Pop, presedintele comisiei de control a SRI, despre Legile Big Brother: Situatia ideala este sa nu ajungi sa intervii cu mitraliera

Georgian Pop, presedintele comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, a analizat, in emisiunea Adevarul Live, proiectele de lege pe tema securitatii nationale, cunoscute ca legile Big Brother.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )