Libnet.ro
UNICEF

21:15

Tortionarul Ioan Ficior a murit in puscarie, la 90 de ani

Adevărul Adevărul,
Tortionarul Ioan Ficior a murit in puscarie, la 90 de ani

Tortionarul Ioan Ficior a murit, miercuri, in puscarie, unde ispasea o condamnare de 20 de ani de inchisoare. Acesta fusese gasit vinovat pentru moartea a103 detinuti inchisi in lagarul de munca de la Periprava. continuă pe Adevărul

Tortionarul Ioan Ficior A MURIT in puscarie

Tortionarul Ioan Ficior a murit, miercuri, la spitalul Penitenciarului Jilava, transmite Pro TV. Ficior se afla in puscarie, dupa ce, pe 27 martie 2017, a fost condamnat definitiv la 20 de ani de.

A murit Ioan Ficior. Tortionarul fusese condamnat la 20 de ani de inchisoare

Tortionarul Ioan Ficior a murit, miercuri, in puscarie, unde ispasea o condamnare de 20 de ani de inchisoare. Ioan Ficior era internat la spitalul Penitenciarului Jilava. Pe 29 martie 2017, Ioan Ficior a.

Tortionarul Ion Ficior a murit la Jilava. Fostul comandant al coloniei de munca Periprava fusese condamnat la 20 de ani de nchisoare pentru infractiuni contra umanitatii

Tortionarul Ion Ficior a murit la spitalul Penitenciarului Jilava, unde executa o pedeapsa de 20 de ani de inchisoare, transmite Digi 24. in perioada 1958-1963, cand a condus Colonia de munca Periprava, Ficior a introdus si coordonat un regim de detentie represiv, abuziv, inuman si discretionar impotriva detinutilor politici, in cei cinci ani fiind inregistrate 103 decese.

Cine a fost Ioan Ficior, tortionarul care a ingrozit Romania cu cruzimea lui

Ioan Iosif Ficior, fostul comandant al lagarului comunist Periprava, fost tortionar, a murit pe 26 septembrie, la 90 de ani. Acesta a fost condamnat in martie 2017 la 20 de ani de inchisoare pentru infractiuni impotriva umanitatii. Ioan Ficior a fost dat in judecata in 2014, de catre Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie, [] .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )