Libnet.ro
UNICEF

20:15

Un tanar din Oradea a cantat pentru Papa Francisc

România Liberă România Liberă,
Un tanar din Oradea a cantat pentru Papa Francisc

Un tanar din Oradea a cantat ieri pentru Sfantul Parinte Papa Francisc, in cadrul vizitei pe care Suveranul Pontif o face la Torino. Papa Francisc a vizitat Catedrala din Torino, locul unde este expus celebrul giulgiu despre care traditia spune ca ar fi fost folosit pentru inmormantarea Mantuitorului Isus Hristos si ca ar avea imprimat pe el chipul Fiului lui Dumnezeu. continuă pe România Liberă

Un tanar din Galati, arestat pentru OMOR. Cum a chinuit suspectul barbatul decedat

Un tanar din Galati a fost arestat preventiv, intrucat este acuzat ca a batut si tinut trei zile fara mancare un barbat care a murit.

Papa Francisc, AVERTISMENT dur pentru societate in enciclica Laudato Si

Societatea de consum, distrugerea mediului si subjugarea politicii de catre economie sunt factori de distrugere a planetei, iar lumea incepe sa arate la o gramada de mizeri, avertizeaza Papa Francisc in ultima sa enciclica, publicata joi.

Papa Francisc deplange soarta imigrantilor: Sunt victime ale nedreptatii

Papa Francisc a deplans duminica, la Torino, soarta rezervata imigrantilor care fug de razboaie si nedreptati, afirmand ca ultimele imagini cu ei starnesc lacrimi.

Papa Francisc deplange din nou soarta imigrantilor: Sunt victime ale nedreptatii

Papa Francisc a deplans duminica, la Torino, soarta imigrantilor care fug de razboaie si nedreptati, afirmand ca ultimele imagini cu ei starnesc lacrimi. Aflat in prima sa vizita la Torino, unde a vizitat catedrala care gazduieste Sfantul Giulgiu, Suveranul Pontif, un descendent al unor imigranti italieni in Argentina, a luat din nou apararea persoanelor care emigreaza.

Papa Francisc sare in apararea imigrantilor, spunand ca acestia nu trebuie tratati ca marfa

Suveranul Pontif, un descendent al unor imigranti italieni in Argentina, a luat din nou apararea persoanelor care emigreaza. Papa Francisc a deplans duminica, la Torino, soarta rezervata imigrantilor care fug de.

Papa Francisc, despre incalzirea globala: Omul distruge ecosistemul

Activitatea umana este principalul factor responsabil de incalzirea climei, care provoaca o distrugere inedita a ecosistemelor, scrie Papa Francisc in enciclica Laudato Si consacrata mediului inconjurator, publicata joi.

Papa Francisc: Omul, principala cauza a incalzirii globale

Papa Francisc noteaza in enciclica consacrata mediului inconjurator faptul ca activitatea umana este principala responsabila a incalzirii globale. Cea mai mare parte a incalzirii globale din ultimele decenii.

Papa Francisc cere credinciosilor sa ii ierte pe cei care inchid usa refugiatilor

Papa Francisc le-a cerut credinciosilor sa ierte persoanele si institutiile care inchid usa refugiatilor si a facut apel la comunitatea internationala sa le ofere o casa unde pot trai fara teama,.

Papa Francisc le-a cerut credinciosilor sa ii ierte pe cei care inchid usa refugiatilor

Suvernul Pontif le-a cerut, miercuri, credinciosilor sa ierte persoanele si institutiile care inchid usa refugiatilor. Papa Francisc facut apel la comunitatea internationala sa le ofere o casa unde pot trai fara teama.

Lectii gratuite de IT pentru 200 de copii din Oradea: Ar putea oricand sa se angajeze

Domeniul IT nu mai are secrete pentru 200 de copii din Oradea care au studiat tainele informaticii la cursuri gratuite, gazduite de o organizatie nonguvernamentala din Oradea. Noile generatii de informaticieni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2688 seconds )