Libnet.ro
UNICEF

21:00

Lectii gratuite de IT pentru 200 de copii din Oradea: Ar putea oricand sa se angajeze

B1 B1,
Lectii gratuite de IT pentru 200 de copii din Oradea: Ar putea oricand sa se angajeze

Domeniul IT nu mai are secrete pentru 200 de copii din Oradea care au studiat tainele informaticii la cursuri gratuite, gazduite de o organizatie nonguvernamentala din Oradea. Noile generatii de informaticieni. continuă pe B1

Sisteme de operare gratuite pentru PC Cum sa instalezi legal Windows 10 fara bani sau ce alternative ai

Am facut o lista cu cateva sisteme de operare gratuite pentru PC, daca vreti sa treceti in legalitate si sa nu mai folositi Windows downloadat ilegal de pe internet. Aveti destule optiuni dintre care sa alegeti. Daca nu aveti banii sau nu vreti sa faceti investitia intr-un sistem de operare, aveti posibilitatea de a instala [] Sisteme de operare gratuite pentru PC Cum sa instalezi legal Windows 10 fara bani sau ce alternative ai Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Un tanar din Oradea a cantat pentru Papa Francisc

Un tanar din Oradea a cantat ieri pentru Sfantul Parinte Papa Francisc, in cadrul vizitei pe care Suveranul Pontif o face la Torino. Papa Francisc a vizitat Catedrala din Torino, locul unde este expus celebrul giulgiu despre care traditia spune ca ar fi fost folosit pentru inmormantarea Mantuitorului Isus Hristos si ca ar avea imprimat pe el chipul Fiului lui Dumnezeu.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )