Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tot ce nu stiai despre holodomor, foametea din URSS care a ucis milioane de oameni

Playtech Playtech,
Tot ce nu stiai despre holodomor, foametea din URSS care a ucis milioane de oameni

Holodomor a fost o foamete indusa in mod voit de statul sovietic, care a ucis milioane de ucraineni intre 1932 si 1933. Vreme de doi ani, Iosif Stalin a stramutat mii de oameni in scopul de a hrani Uniunea Sovietica. Tone de mancare au fost aruncate, iar milioane de ucraineni au murit astfel. Holodomor a []. continuă pe Playtech

Raed Arafat, despre accidentul cumplit din Neamt: Se cauta trupurile celor doua persoane disparute

Un accident cumplit a avut loc la Neamt, in urma caruia sapte persoane si-au pierdut viata, iar alte doua au fost date disparute. O singura persoana a reusit sa se salveze. Microbuzul in care se aflau cele.

WiFi4EU - Lista localitatilor din Romania care vor avea internet gratuit

Potrivit Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, peste 10. 000 de municipalitati s-au inscris deja in portalul WiFi4EU prin care vor beneficia de programul UE de implementare a retelelor de Wi-Fi gratuit, scrie Digi24 .

Politia a facut publice PRIMELE IMAGINI cu piromanul din Bucuresti care a incendiat 8 masini. Cine il recunoaste sa anunte oamenii legii (FOTO, VIDEO)

Politia Capitalei a facut publice primele imagini cu piromanul care a incendiat opt masini din Bucuresti in noaptea de 31 martie. Politia Capitalei solicita sprijin pentru identificarea barbatului din imagi.

Primele imagini cu momentul accidentului din Neamt care a condus la moartea a 9 persoane (VIDEO)

Au aparut primele imagini de la momentul cumplitului accident din judetul Neamt cand un microbuz in care se aflau 10 persoane a picat in raul Bistrita, iar 9 persoane au decedat. Pe imaginile suprinse.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )