Libnet.ro
UNICEF

05:00

Totul despre operatia suferita de Nicoleta Luciu in Turcia

ADPM ADPM,
Totul despre operatia suferita de Nicoleta Luciu in Turcia

Nicoleta Luciu s-a operat saptamana trecuta la o clinica din Turcia, schimbandu-si protezele de silicon gigant, de peste 1 kg, cu unele mai mici, proportionale cu silueta sa, ajungand sa poarte cupa B la sutien, de la F cat avea pana de curand. Va prezentam fotografii atat de la controlul medical cat si cu rezultatele operatiei estetice. continuă pe ADPM

Cati bani a castigat Nicoleta Luciu ca sa se opereze si sa isi arate noii sani la TV

Nicoleta Luciu s-a operat, se pare, gratis, la Instanbul, pentru a-si schimba protezele de silicon, si a primit si bani pentru a-si arata noul bust la TV. Iata cat se speculeaza ca a primit.

Dramatic! Nicoleta Luciu: Daca voi avea cancer, imi extirp sanii

Ce-i prea mult strica. Un lucru pe care l-a invatat acum si Nicoleta Luciu. Bruneta a trait un adevarat cosmar de cand a decis sa-si mareasca bustul dupa nasterea tripletilor.

Caru' cu Vedete: Soc la Hollywood: Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza! Actrita l-a inselat; Nicoleta Luciu s-a intors in tara dupa ce si-a micsorat sanii; Operat pe creier in urma cu trei luni, Leo Iorga a urcat in carje pe scena

Ce spune Diana Dumitrescu despre relatia cu fosta soacra, dar si despre divort. Reactiile sunt surprinzatoare. Frumoasa actrita Diana Dumitrescu. Cele mai frumoase mame ale anului 2015. Anul acesta, Viva! a avut sansa de a gazdui in paginile sale povestile unora dintre cele mai frumoase mamici.

Nicoleta Luciu: Mi s-au intors implanturile din cauza sportului

A vrut sani perfecti dupa nasterea tripletilor, dar acest lucru i-a dat mari batai de cap Nicoletei Luciu.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )