Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tradare suprema in PSD! Ce lider din partid ar urma sa candideze la primaria Capitalei impotriva Gabrielei Firea (SURSE)

Antena3 Antena3,
Tradare suprema in PSD! Ce lider din partid ar urma sa candideze la primaria Capitalei impotriva Gabrielei Firea (SURSE)

Ultimele zile au fost pline de surprize pentru Gabriela Firea si unele deloc placute. intr-o postare pe facebook, aceasta a vorbit despre tradari si dezamagiri, tintind practic mai multi dintre colegii ei. continuă pe Antena3

Demisie la varful USR. Sefa filialei Sibiu pleaca din partid, sustinand ca are pe buna dreptate, eticheta de partid neomarxist

Sefa USR Sibiu, Raluca Amariei, si-a anuntat demisia din partid, acuzand ca formatiunea condusa de Dan Barna a fost contaminata de metehnele partidelor vechi si, indepartand vocile critice. Mai mult, ea sustine ca promovarea unor mesaje jignitoare la adresa majoritatii romanilor au adus USR, pe buna dreptate, eticheta de partid neomarxist.

Ciolacu, despre Robert Negoita: Este inca membru PSD Este decizia lui daca pleaca din partid

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, crede ca Robert Negoita a actionat pripit cand a anuntat ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale, dar este inca membru PSD si ca inca discuta cu el despre o candidatura.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2748 seconds )