Libnet.ro
UNICEF

20:45

Trafic blocat pe Valea Oltului, din cauza unui accident produs la Tutulesti, urmare a neadaptarii vitezei

Adevărul Adevărul,
Trafic blocat pe Valea Oltului, din cauza unui accident produs la Tutulesti, urmare a neadaptarii vitezei

Pe Valea Oltului, DN 7 / E 81, luni, 28 mai, s-a produs un accident rutier cu doua victime. Un autoturism a derapat si a intrat pe contrasens unde s-a ciocnit cu o alta masina. continuă pe Adevărul

VIDEO Ce au patit tiristul si soferul SUV-ului care s-au atacat in trafic pe Valea Oltului. Scena de cosmar a facut inconjurul tarii

In urma cu o luna, pe Valea Oltului camera video a unui conducator auto a surprins scene de cosmar in trafic. Soferul unui tir a incercat sa-i dea o lectie unui sofer teribilist aflat la volanul unui SUV cu riscul de a provoca un accident. Cum ambii soferi erau in tranzit, politistii au fost nevoiti sa-i caute prin toata tara, iar audierile s-au intins in timp. Apoi au decis sanctionarea acestora.

VIDEO Ce au patit TIR-istul si soferul SUV-ului care s-au atacat in trafic pe Valea Oltului. Scena de cosmar a facut inconjurul tarii

In urma cu o luna, pe Valea Oltului, camera video a unui conducator auto a surprins scene de cosmar in trafic. Soferul unui TIR a incercat sa-i dea o lectie unui sofer teribilist aflat la volanul unui SUV, cu riscul de a provoca un accident. Cum ambii soferi erau in tranzit, politistii au fost nevoiti sa-i caute prin toata tara, iar audierile s-au intins in timp. Apoi au decis sanctionarea acestora.

Teribil ACCIDENT cu 6 victime, la Brasov, pe DN 1! TRAFIC BLOCAT. SMURD-ul intervine acum! (VIDEO, FOTO)

Doua persoane au fost ranite grav si sunt inconstiente, in urma unui accident rutier produs in aceasta dupa-masa, pe DN 1, la iesire din Codlea spre Fagaras in apropierea intersectiei cu drumul spre.

Restrictii de circulatie pentru vehiculele mari in zilele de sambata, duminica si luni, pe Autostrada Soarelui si pe Valea Oltului

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) anunta restrictii de circulatie pentru zilele de sambata, duminica si luni, pe Autostrada Soarelui si pe Valea Oltului, pentru vehiculele mari, se arata intr-un comunicat.

Cristian Pomohaci, scos de pe afisul unui concert dintr-o comuna galateana, din cauza localnicilor nemultumiti. Acestia ar fi vrut sa l atace cu oua pe scena

Cristian Pomohaci a fost scos din programul unui spectacol care va avea loc duminica intr-o comuna galateana, in urma protestului localnicilor. Decizia a fost luata in conditiile in care prin sat circulau zvonuri conform carora fostul preot urma sa fie atacat cu oua in timpul spectacolului, relateaza Mediafax.

Un copil de trei ani a murit la Iasi din cauza rujeolei. Numarul deceselor a crescut la 55

Un copil de trei ani din Iasi a murit din cauza rujeolei, iar numarul celor care si-au pierdut viata din cauza acestui virus a ajuns la 55. Conform Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor.

Circulatie oprita pe banda de urgenta a Autostrazii Soarelui, la km 17, din cauza ridicarii placilor de beton

Circulatia este oprita pe banda de urgenta si partial pe prima banda a sensului de mers Constanta catre Bucuresti, la kilometrul 17 al Autostrazii A2, din cauza ridicarii placilor de beton din componenta carosabilului, anunta centrul Infotrafic.

Alba: Referendumul desfasurat in Sebes, invalidat din cauza prezentei reduse

Referendumul local desfasurat in municipiul Sebes, Alba, privind achizitionarea de catre autoritatile locale a unui laborator mobil in vederea masurarii si monitorizarii calitatii aerului din oras, a.

FOTO Londra: Aeroportul Stansted a anulat si amnat mai multe zboruri din cauza unei furtuni cu fulgere

Aeroportul Stansted din Londra a amanat, a deviat si a anulat mai multe zboruri dupa ce un fulger a lovit un sistem de alimentare al aeronavelor cu combustibil in timpul furtunilor care au declansat mai mult de 64. 000 de fulgere, relateaza Reuters.

Scandal URIAS din cauza lui Cristian Pomohaci: Afara din concert! Detalii HALUCINANTE

Scandal urias intr-o comuna din judetul Galati, dupa ce primaria l-a invitat pe Cristian Pomohaci sa cante la o sarbatoare organizata de ziua localitatii. Edilii se lauda de cateva zile cu invitatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )