Libnet.ro
UNICEF

05:15

Trafic de cosmar prin vama Giurgiu din cauza lucrarilor de reparatie

B1 B1,
Trafic de cosmar prin vama Giurgiu din cauza lucrarilor de reparatie

Traficul prin vama Giurghiu se desfasoara cu dificultate, din cauza lucrarilor de reparatie care se fac pe pod Giurgiu-Ruse. Sambata dimineata, prin vama Giurgiu, se circula pe un singur sens si cu viteza. continuă pe B1

Trafic ingreunat pe DN 5, la iesirea din tara pe la Giurgiu-Ruse, din cauza unor lucrari la pod

Circulatia rutiera pe DN 5 E 85) se desfasoara cu dificultate, sambata, la iesirea din Romania prin Vama Giurgiu-Ruse, formandu-se coloane de masini pe o distanta de zece kilometri intrucat se circula pe o singura banda pe podul peste Dunare, unde se fac lucrari de reabilitare.

Captura de sute de kilograme de heroina la Vama Petea din Satu Mare

Captura de sute de kilograme de heroina a fost descoperita, marti, intr-un TIR care incerca sa iasa din tara prin Vama Petea din judetul Satu Mare, in urma unei actiuni coordonata de DIICOT, drogurile descoperite fiind aduse la Bucuresti cu un elicopter al MAI, potrivit unor surse judiciare.

Vama Giurgiu, blocata de cateva ore

Traficul rutier din vama Giurgiu este blocat de cateva ore. Reprezentantul Infotrafic, Catalin Bocai, a explicat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca traficul este intens, dar nu exista.

Vama Giurgiu, blocata complet. E blocaj total, se merge trei minute si se sta 30 de minute

Traficul rutier din vama Giurgiu este blocat de cateva ore. Reprezentantul Infotrafic, Catalin Bocai, a explicat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca traficul este intens, dar nu exista.

Serena Williams s-a retras si de la turneul de la Stanford, din cauza problemelor de la cot

Jucatoarea americana Serena Williams, locul 1 mondial, s-a retras de la turneul de la Stanford, competitie ce va incepe luni, din cauza unor probleme la cotul drept, informeaza wtatennis. com. Sunt.

Din cauza secetei, 60 de nave au fost blocate pe Dunare

Din cauza secetei, 60 de nave au fost blocate pe Dunare, existand riscul ca acestea sa esueze pe uscat pentru ca nivelul apei a scazut la jumatate. Navigatorii trebuie sa reduca incarcatura pentru a putea.

Noul sistem de operare Windows 10, criticat de utilizatori din cauza unui mesaj de eroare: Nu cred ca performanta asta va fi egalata vreodata

Lansat miercuri, noul sistem de operare Windows 10 este deja criticat din cauza aparitiei unui mesaj de eroare, informeaza Business Insider. Utilizatorii considera mesajul Something happened ca fiind hilar si.

Siretul s-a retras din cauza caniculei. Unde apa avea trei metri adancime, acum se poate trece la pas

Siretul s-a retras periculos de mult, din cauza temperaturilor ridicate, iar unde apa avea trei metri adancime, acum se poate trece la pas, informeaza B1 TV. Specialistii ii indeamna pe localnici sa nu se.

Siretul s-a retras din cauza caniculei. Unde apa avea trei metri adancime, acum se poate trece cu pasul

Siretul s-a retras periculos de mult, din cauza temperaturilor ridicate, iar unde apa avea trei metri adancime, acum se poate trece cu pasul, informeaza B1 TV. Specialistii ii indeamna pe localnici sa nu se.

Nivelul Dunarii, scazut din cauza secetei. in unele zone a fost redusa latimea senalului navigabil

Nivelul si debitul Dunarii au scazut din cauza secetei, iar in unele zone, pe Dunarea fluviala, s-a decis reducerea latimii senalului navigabil, in timp ce autoritatile bulgare nu au facut operatiunile.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )