Libnet.ro
UNICEF

20:45

Captura de sute de kilograme de heroina la Vama Petea din Satu Mare

Hotnews Hotnews,
 Captura de sute de kilograme de heroina la Vama Petea din Satu Mare

Captura de sute de kilograme de heroina a fost descoperita, marti, intr-un TIR care incerca sa iasa din tara prin Vama Petea din judetul Satu Mare, in urma unei actiuni coordonata de DIICOT, drogurile descoperite fiind aduse la Bucuresti cu un elicopter al MAI, potrivit unor surse judiciare. continuă pe Hotnews

Captura de sute de kilograme de heroina in Vama Petea

Captura de sute de kilograme de heroina a fost descoperita, marti, intr-un TIR care incerca sa iasa din tara prin Vama Petea din judetul Satu Mare, in urma unei actiuni coordonata de DIICOT, drogurile.

Captura URIASA de heroina la vama din Satu Mare

Captura de sute de kilograme de heroina a fost descoperita, marti, intr-un TIR care incerca sa iasa din tara prin Vama Petea din judetul Satu Mare, in urma unei actiuni coordonata de DIICOT.

Captura record de heroina in Satu Mare

Circa 130 de kg de heroina au fost descoperite marti intr-un TIR care incerca sa iasa din tara prin vama Petea din judetul Satu Mare. Potrivit unor surse apropiate anchetatorilor, TIR-ul era .

Captura-record de droguri in Satu Mare: 170 de kilograme de heroina, ascunse intr-un TIR, se indreptau catre Ungaria

Autortitatile au confiscat 170 de kilograme de heroina, ascunse in rezervorului unui TIR care incerca sa iasa din tara prin punctul de frontiera Vama Petea din judetul Satu Mare. Captura valoreaza aproximativ sapte milioane de euro, un record pentru ultimii ani. Drogurile ar proveni din Ucraina si se indreptau catre Ungaria, de unde urmau sa fie trimise mai departe pentru piete vestice.

Captura record de droguri in Satu Mare: Aproximativ 130 de kg de heroina au fost descoperite intr-un TIR, la vama Petea

Aproximativ 130 de kg de heroina au fost descoperit, marti, intr-un TIR care incerca sa paraseasca tara prin punctul de frontiera Petea, din judetul Satu Mare, informeaza Agerpres. Captura record,.

Turnul de deasupra focului si veacurilor. Legendele Turnului Pompierilor din Satu Mare

Francezii se mandresc cu turnul Eiffel! Italienii - cu turnul din Pisa! Noi chiar n-avem niciun turn pe care sa-l putem mentiona in caz de nevoie? Ba avem. Ce-i drept, nu e foarte inalt, dar e al nostru. E vorba de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )