Libnet.ro
UNICEF

19:45

Trafic ingreunat pe Valea Prahovei. Se circula in coloana din cauza ploii torentiale

Antena3 Antena3,
Trafic ingreunat pe Valea Prahovei. Se circula in coloana din cauza ploii torentiale

Circulatia rutiera se desfasoara ingreunat, la ora transmiterii acestei stiri, pe DN1, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, din cauza numarului mare de masini, dar si a ploii torentiale,. continuă pe Antena3

Infotrafic: Circulatie intensa pe DN1, pe Valea Prahovei. Se merge in coloana din Predeal pana in Busteni

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la ora 12:00, traficul rutier este foarte intens pe DN1, pe Valea Prahovei, in ambele sensuri. Catre Bucuresti, se circula in coloana din Predeal pana in Busteni, iar in sens invers de la Sinaia pana la Busteni si la intrarea in Comarnic dinspre Ploiesti.

UPDATE Traficul pe Valea Prahovei nu mai este la fel de intens. Aglomeratie intre Rasnov si Predeal

Traficul rutier este foarte intens, duminica, pe DN1, pe Valea Prahovei circulandu-se in coloana pe ambele sensuri, inca de dimineata.

Trafic aglomerat pe Valea Prahovei, se circula in coloana pe ambele sensuri ale DN 1

Traficul rutier este foarte intens, duminica, pe DN1, pe Valea Prahovei circulandu-se in coloana pe ambele sensuri, inca de dimineata.

Trafic intens pe Valea Prahovei: Se circula bara la bara pe drumul catre munte (VIDEO)

Traficul se desfasoara cu dificultate duminica pe Valea Prahovei. Se circula bara la bara si s-au format coloane pe drumul catre munte. Traficul rutier este foarte intes pe Drumul Natioal 1, pe Valea .

Trafic rutier dificil pe DN 1 in statiunile de pe Valea Prahovei. Coloana de masini pe sensul de coborare depaseste zece kilometri

Circulatia pe drumul national 1 se desfasoara cu dificultate, marti seara, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, unde s-a format o coloana de masini care se intinde pe cel putin zece kilometri, pe sensul de coborare dinspre Brasov catre Ploiesti, potrivit News. ro.

Trafic rutier dificil pe DN 1 in statiunile de pe Valea Prahovei. Coloana de masini pe sensul de coborare depaseste zece kilometri

Circulatia pe drumul national 1 se desfasoara cu dificultate, marti seara, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, unde s-a format o coloana de masini care se intinde pe cel putin zece kilometri, pe sensul de coborare dinspre Brasov catre Ploiesti.

Campulung: Peste 20 de persoane, evacuate dintr-un bloc, din cauza unei posibile scurgeri de gaze. Un locatar ar fi uitat aragazul deschis

Peste 20 de persoane au fost evacuate, luni, dintr-un bloc din municipiul Campulung, din cauza mirosului puternic de gaze.

Cel mai tanar ministru suedez a demisionat din cauza unui pahar de vin

Cel mai tanar ministru suedez a demisionat din cauza unui pahar de vin .

Infotrafic: Aglomeratie pe DN 1, intre Sinaia si Predeal se circula in coloana pe ambele sensuri

Traficul rutier este intens, duminica seara, pe Valea Prahovei, intre statiunile Sinaia si Predeal se circula in coloana pe ambele sensuri, pe mai multe tronsoane, anunta Centrul Infotrafic din cadrul IGPR.

Trafic ingreunat pe DN15 dupa ce o masina s-a ciocnit cu un TIR: Accidentul s-a soldat cu un mort si doi raniti

Traficul este ingreunat la ora transmiterii acestei stiri pe drumul national 15, in judetul Mures, unde, marti dimineata, un autoturism s-a ciocnit cu un TIR, iar o persoana a murit si doua au fost ranite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )