Libnet.ro
UNICEF

21:00

Traficantii de comori dacice estimate la patru milioane de euro ajung la Curtea de Apel. Instanta decide soarta gruparii

Adevărul Adevărul,
Traficantii de comori dacice estimate la patru milioane de euro ajung la Curtea de Apel. Instanta decide soarta gruparii

Apelul celor patru cautatori de comori din siturile UNESCO din Muntii Orastiei, condamnati pentru furtul si traficarea unor tezaure antice in valoare de aproape patru milioane de euro va fi solutionat joi de Curtea de Apel Alba Iulia. continuă pe Adevărul

Romania va imprumuta 48 milioane euro de la BIRD pentru un proiect privind controlul poluarii cu nutrienti

Romania va imprumuta 48 milioane euro de la BIRD pentru finantarea unui proiect privind controlul integrat al poluarii cu nutrienti, in vederea alinierii la cerintele Directivei UE a nitratilor, de protejare a calitatii apei prin prevenirea poluarii apelor subterane, potrivit unui memorandum aprobat miercuri de Guvern. Acordul de imprumut dintre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD) ar putea fi semnat in cursul lunii aprilie 2016.

Romania, imprumut de 48 milioane euro de la BIRD pentru controlul poluarii cu nutrienti

Romania va imprumuta 48 milioane euro de la BIRD pentru finantarea unui proiect privind controlul integrat al poluarii cu nutrienti, in vederea alinierii la cerintele Directivei UE a nitratilor, de protejare a calitatii apei prin prevenirea poluarii apelor subterane, potrivit unui comunicat remis astazi redactiei.

Akcenta a intermediat tranzactii de 12 milioane euro

Compania ceha Akcenta, specializata in plati externe si schimb valutar, care a intrat pe piata locala in mai 2015, a raportat pentru anul trecut un volum al tranzactiilor de 12 milioane euro, reprezentand jumatate din targetul pe care il anuntase la lansarea operatiunilor, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

FOTOGALERIE Bugatti a lansat Chiron, supercar-ul de 2,4 milioane euro si 1.500 CP care poate atinge 420 km/h

Bugatti, marca super-sport din grupul Volkswagen, a prezentat la salonul Auto de la Geneva masina Chiron care dezvolta 1. 500 Cai Putere si costa 2,4 milioane euro. Vor fi produse 500 de exemplare si deja compania a primit 180 de comenzi. Se zvonea ca Bugatti va fi vanduta de grupul Volkswagen, insa nu mai este cazul de asa ceva, Chiron urmand sa fie profitabila.

MedLife imprumuta 56 milioane euro de la patru banci pentru achizitii si un program de investitii

Furnizorul de servicii medicale MedLife contractateaza un credit de 56 de milioane de euro de la un grup de patru banci, fondurile urmand sa fie folosite pentru achizitii in urmatoarele 18 luni, precum si pentru un nou program amplu de investitii, a anuntat miercuri compania.

MedLife anunta achizitii de peste 25 milioane de euro in urmatoarele 18 luni. Mihai Marcu: 2016 a inceput cu rezultate peste asteptari

MedLife anunta semnarea, alaturi de un sindicat de banci coordonat de Banca Comerciala Romana, din care mai fac parte ING Bank, Raiffeisen Bank si BRD-Groupe Societe Generale, unui contract de credit in valoare de 56 milioane euro. Potrivit reprezentantilor companiei, 20 milioane de euro din fondurile contractate astazi sunt destinate exclusiv proiectelor de achizitii planificate pentru perioada imediat urmatoare, in vederea extinderii accelerate a operatiunilor MedLife la nivel national.

Doi fosti consilieri judeteni, actionati in judecata de CJ Alba intr-un proces ce poate avea o miza de 3 milioane euro

Consiliul Judetean Alba a actionat in judecata doi fosti consilieri judeteni pe motiv ca au votat, in cunostinta de cauza, un proiect de hotarare in 2008 desi stiau ca sunt in conflict de interese. Este vorba despre fostii consilieri Gheorghe Ivinis si Eugen Popa, iar hotararea vizeaza atribuirea unor trasee de transport calatori. Trei firme care au pierdut licitatia din 2008 au intentat procese si solicita daune de 3 milioane de euro.

Pruna: Romania, in pericol de a plati 80 de milioane euro din cauza conditiilor din penitenciare

Romania este in pericol sa plateasca aproximativ 80 de milioane de euro pe an detinutilor, daca CEDO va da o decizie pilot prin care sa sanctioneze conditiile din penitenciare care incalca drepturile detinutilor, a declarat marti ministrul Justitiei, Raluca Pruna, si a precizat ca Guvernul a adoptat un Memorandum prin care a solicitat CEDO sa amane luarea unei hotarari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )