Libnet.ro
UNICEF

07:00

Tragedia din Colectiv. Bilantul a crescut la 63 de morti

Hotnews Hotnews,
 Tragedia din Colectiv. Bilantul a crescut la 63 de morti

Inca un ranit in incendiul din clubul Colectiv si-a pierdut viata in aceasta seara. Este vorba despre un pacient care era internat intr-un spital din Marea Britanie, anunta Digi 24. continuă pe Hotnews

Eugen Olteanu, designerul care isi promoveaza colectia folosindu-se de tragedia din Colectiv

Eugen Olteanu a devenit cel mai blamat designer al momentului, dupa ce a avut indrazneala de a-si promova colectia de incaltari, la Bucharest Fashion Week, folosindu-se de tragedia din clubul Colectiv. Tanarul si-a imbracat modelele cu un material ce imita folia izoterma, aceea in care au fost invelite victimele arse.

inca un deces in urma tragediei de la Colectiv. Bilantul creste la 63 de morti

Inca o victima a incendiului produs in 30 octombrie in clubul Colectiv si-a pierdut viata intr-un spital din Marea Britanie, numarul persoanelor decedate in aceasta tragedie ajungand astfel la 63. Stire in.

Tragedia din Colectiv. Fostul primar Cristian Popescu Piedone, audiat la DNA

Fostul primar Cristian Popescu Piedone s-a prezentat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a da declaratii in dosarul deschis ca urmare a tragediei din Colectiv in care si-au pierdut viata 62 de persoane. Acesta a mai fost la DNA si miercuri pentru a fi instiintat ca a fost extinsa urmarirea penala in cazul dupa ce s-a descoperit ca a mai autorizato firma cu incalcarea legilor privind apararea impotriva incendiilor.

Declaratii sfasietoare facute de Corina, una dintre victimele din Colectiv: Nu credeam in Dumnezeu

Corina Ionita este una dintre tinerele care a reusit sa scape cu viata din tragedia de la Colectiv. A fost ranita, tratata intr-un spital din Anglia, dar acum a revenit acasa. Tragedia de la Colectiv a fost.

REVISTA BLOGURILOR. Cum explica Arafat interdictia ambulantelor private de a interveni in incendiul din Colectiv

Blogurile de vineri scriu despre motivatia secretarului de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, cu privire la interdictia primita de doua ambulante private, carora le-a fost interzis accesul la locul interventiei, in noaptea incendiului din clubul bucurestean Colectiv, dar si despre previziunile de cresterea economica a Romaniei, anul viitor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )