Libnet.ro
UNICEF

23:15

Tragedia din Muntenegru putea fi EVITATA daca parapetul era de tip greu - Oficial din ...

România Liberă România Liberă,
Tragedia din Muntenegru putea fi EVITATA daca parapetul era de tip greu - Oficial din ...

Tragedia din Muntenegru putea fi evitata daca parapetul de pe marginea drumului ar fi fost unul de tip greu si ar fi rezistat la impactul cu autocarul, a declarat vineri, la conferinta Mediafax, seful Seviciului Legalitate Transporturi si Control Tehnic din Politia Rutiera, George Grigore. Pot sa va spun, vizavi de accidentul din Muntenegru, ca acest accident putea avea urmari foarte usoare daca acolo ar fi fost ceea ce, in termeni tehnici, se numeste parapet greu, care atunci cand este . continuă pe România Liberă

Tragedia din Muntenegru putea fi evitata. Ce era acolo nici nu era parapet, sustine un oficial din Politia Rutiera

Tragedia din Muntenegru putea fi evitata daca parapetul de pe marginea drumului ar fi fost unul de tip greu si ar fi rezistat la impactul cu autocarul, a declarat vineri, seful Seviciului Legalitate Transporturi.

Cum comenteaza Petre Roman tacerea presedintelui cu privire la tragedia din Muntenegru

Fostul premier al Romaniei, Petre Roman, a vorbit in cadrul editiei de miercuri seara a emisiunii Sinteza Zilei despre tacerea lui Traian Basescu fata de tragedia din Muntenegru. Institutiile statului.

18 lampioane s-au inaltat spre ceruri, ca simbol al celor 18 suflete zdrobite in tragedia din Muntenegru

Cate 18 lampioane pentru cele 18 victime din Muntenegru au fost aprinse aseara in 22 de orase din tara. Gestul simbolic a venit ca o alinare a suferintei prin care trec rudele celor care au pierdut pe cineva.

Tragedia din Muntenegru: un SOC financiar pentru piata de asigurari?

Guvernul a decretat ziua de miercuri, 26 iunie, drept zi de doliu national pentru victimele accidentului din Muntenegru, ai carui supravietuitori, potrivit surselor din piata, sau urmasii celor decedati vor incasa cea mai mare dauna pe parte de.

Imagini EXCLUSIVE cu soferul de autocar care si-a pierdut viata in tragedia din Muntenegru. Cu 18 ani in urma si-a jucat propriul sfarsit

Politistul care si-a pierdut viata in Muntenegru era un sofer de interventie. Reporterii de la Observator au reusit sa obtina imagini in exclusivitate filmate in 1995, in timpul unei aplicatii a fortelor.

LACRIMI si durere la Curtea de Arges. Plange si cerul pentru oamenii care au murit in tragedia din Muntenegru

Sicriele cu trupurile neinsufletite ale victimelor din Curtea de Arges au sosit la Biserica Domneasca din oras. Sute de oameni si un sobor de preoti sunt la Biserica Domneasca, pregatiti sa inceapa slujba.

Tragedia din Muntenegru: unul dintre soferi, angajat al Politiei [UPDATE]

Unul dintre cei doi soferi ai autocarului prabusit in Muntenegru este angajat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, la Serviciul de Logistica, si era in timpul liber, la momentul producerii accidentului, potrivit reprezentantilor.

Tragedia din Muntenegru: unul dintre soferi este angajat al Politiei

Unul dintre cei doi soferi ai autocarului prabusit in Muntenegru este angajat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, la Serviciul de Logistica, si era in timpul liber, la momentul producerii accidentului, potrivit reprezentantilor.

ADEVARUL LIVE Titus Corlatean, despre tragedia din Muntenegru: Lista pasagerilor nu s-a cunoscut pana dimineata

Ministrul de Externe Titus Corlatean este invitat joi, de la ora 11. 00, la Adevarul Live. Acesta va discuta cu jurnalistii Dan Marinescu si Ioana Lupea despre tragedia din Muntenegru si despre esecul proiectului Nabuco.

LIVE Corlatean, despre tragedia din Muntenegru: Lista pasagerilor nu s-a cunoscut pana dimineata

Ministrul de Externe Titus Corlatean este invitat joi la Adevarul Live. in cadrul emisiunii, acesta discuta cu jurnalistii Dan Marinescu si Ioana Lupea despre tragedia din Muntenegru si despre esecul proiectului Nabucco.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )