Libnet.ro
UNICEF

17:16

Tragedia momentului! Unde va fi inmormantat Marcel Toader. Amandoi au murit mult prea devreme! La asta nu se astepta nimeni

B1 B1,
Tragedia momentului! Unde va fi inmormantat Marcel Toader. Amandoi au murit mult prea devreme! La asta nu se astepta nimeni

Vestea ca Marcel Toader s-a stins fulgerator, la doar 56 de ani, in urma unui infarct, a socat Romania. continuă pe B1

Unde si cand va fi inmormantat Marcel Toader

Omul de afaceri Marcel Toader, care a murit la varsta de 56 de ani in urma unui infarct, va fi inmormantat maine, 5 august.

I-AU PREGATIT DEJA CAVOUL! Ce se intampla in locul in care va fi iNMORMANTAT Marcel Toader: TI SE FACE PARUL MACIUCA! (FOTO)

Marcel Toader a murit fulgerator sambata, iar miercuri va fi condus pe ultimul drum.

Cand va fi inmormantat Marcel Toader. Iata ce a scris familia pe crucea lui

Marcel Toader a murit sambata, 3 august, la varsta de 56 de ani, in urma unui infarct. Cand va fi inmormantat fostul rugbyst si ce a scris familia pe crucea lui? Cand va fi inmormantat Marcel Toader Marcel Toader, fost rugbyst si om de afaceri, a avut, in ultima parte a vietii, o firma care .

Marcel Toader a murit cu o mare DORINTA NEiMPLINITA! Ce marturisire a facut afaceristul inainte sa se stinga (FOTO)

Marcel Toader a murit, sambata, la doar 56 de ani, in urma unui infarct. Fostul sportiv s-a remarcat in ultimii ani prin iubirile sale cu mai multe celebritati. Avea insa un singur fiu, pe Maximilian, 22 de.

Marcel Toader a murit in urma unui infarct! Ce meserie epuizanta avea

Marcel Toader a murit in urma unui infarct in cursul zilei de sambata, in timp ce era la o masa cu prietenii. Fostul jucator de rugby incepuse de putin timp sa practice o munca extrem de epuizanta:.

Marcel Toader a murit. Omul de afaceri avea doar 56 de ani

Cunoscutul om de afaceri Marcel Toader a murit in urma cu scurt timp. in curs de actualizare .

Marcel Toader a murit. Anunt de ultima ora facut de fiul sau

Maximilian Toader a reactionat la vestea mortii tatalui sau, impresarul Marcel Toader, cel care a suferit un infarct sambata. Voi incepe prin a va multumi pentru toate cuvintele de incurajare! Imi cer scuze.

Marcel Toader a murit! Mesajul fostei sotii cand a auzit vestea trista

Cunoscutul om de afaceri Marcel Toader a muritin urma cu scurt timp. Barbatul a decedat in urma unui infarct. Omul de afaceri s-ar fi aflat la o petrecere, cu prietenii. A inceput sa se simta rau acuzand.

S-A AFLAT! UNDE era Marcel Toader in momentul MORTII: Detalii SOCANTE de la locul TRAGEDIEI

Showbizul romanesc a fost zguduit sambata de o adevarata tragedie! IMAGINI XXX! IUBITA LUI SPEAK, PE CULMILE EXTAZULUI! TOTI BARBATII AU RAMAS MASCA GALERIE FOTO) Afaceristul Marcel Toader a.

Marcel Toader a murit. Care este cauza decesului fostului sot al Gabrielei Cristea

A murit Marcel Toader, afaceristul si fostul ruigbist care in ultimii ani a avut o reputatie deloc onorabila din cauza scandalurilor in care a fost implicat in lumea mondena. Din primele informatii obtinute, se pare ca Marcel Toader a murit in urma unui infarct, semn ca toate certurile si dezamagirile pe care le-a avut cu .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2274 seconds )