Libnet.ro
UNICEF

14:45

Tragedia peruana: Cum a ajuns tara printre cele mai afectate de coronavirus in pofida masurilor stricte

Hotnews Hotnews,
 Tragedia peruana: Cum a ajuns tara printre cele mai afectate de coronavirus in pofida masurilor stricte

Peru a fost una din primele tari din ambele Americi care a implementat masuri stricte pentru combaterea pandemiei de COVID-19, impunand o ora de stingere, carantina si inchiderea granitelor. in pofida acestor eforturi a ajuns una dintre cele mai afectate tari de noul coronavirus, relateaza CNN. continuă pe Hotnews

Cele mai bune bancuri cu preoti. Cum se descurca un american, un evreu si un roman la poarta Raiului

Printre cele mai amuzante bancuri care circula pe Internet se numara si cele in care protagonisti sunt preotii. Va prezentam 10 bancuri foarte amuzante despre acestia.

VIDEO De ce lovesc in sud-estul Romaniei cele mai puternice furtuni. Cand incepe sezonul tornadelor

Incepe sezonul tornadelor in Romania, iar cele mai expuse zone sunt judetele Calarasi, Ialomita si Constanta. Declaratia ii apartine lui Bogdan Antonescu, cercetator stiintific, expert fenomene meteo extreme, care a vorbit la DIGI 24 despre furtunile care fac prapad in sud-estul Romaniei.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Coastele

De ce au olteni coatele ascutite? sa-si faca loc printre fraeri .

Buzaul a inregistrat 160 de infectari cu coronavirus. Cele mai noi cazuri provin din Ramnicu Sarat

Luni au fost confirmate in judetul Buzau inca trei cazuri de infectare cu COVID-19, astfel ca numarul total de imbolnaviri la nivelul judetului a ajuns la 160. Directia de Sanatate Publica a transmis Institutiei Prefectului ca doua dintre cazuri sunt inregistrate intr-o familie din Ramnicu Sarat.

STUDIU XPRIMM: Tara noastra - cea mai vulnerabila pe asigurari auto, din marile piete ale ECE

Tara noastra este cea mai vulnerabila din punctul de vedere al segmentului de asigurari auto in Top Cinci piete de asigurari generale din Europa Centrala si de Est ECE), reiese dintr-un studiu realizat de XPRIMM, la solicitarea Asociatiei Pentru Promovarea Asigurarilor APPA), care a analizat situatia financiara din regiune in 2019.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La Scoala

La sfarsitul anului scolar Bula ii spune mamei sale: - Mama, esti o femeie norocoasa! Dupa care maica-sa il intreaba: - De ce, fiule? Bula ii raspunde: - Nu trebuie sa-mi mai cumperi alte carti an.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Avionul

Doi politisti pe un aeroport - Mai, eu nu pot sa inteleg cum poate un terorist sa deturneze ditamai avionul care e asa de mare . - Mai tampitule, nu-l deturneaza cand e la sol, ci in aer cand se face mic.

Cele mai tari 45 de minute din istoria sportului! Jesse Owens, la foc continuu, cu 85 de ani in urma

Oh! Jesse se auzea cu mult inainte ca Dr. Hook sa scrie celebrul hit al anilor 80. Mai ales in ziua in care Jesse Owens deranja recorduri mondiale cam la fiecare noua minute! Era o zi de sambata. Era 25 mai 1935 si toata lumea avea sa afle povestea celor mai tari 45 de minute din istoria sportului.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cu Trenul

Doi ardeleni se intorc cu trenul de la Bucuresti. La un moment dat, in apropiere de Cluj, Ion catre Gheorghe: -Mai Gheo, cum crezi tu ca se zice corect: Cluj sau Cluuuuj? -D-apoi, eu.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Oglinda

Care este diferenta dintre o blonda si o oglinda? O blonda se abureste mai repede.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )