Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tragedie! Actorul a murit dupa ce a ajuns la spital, in stare grava

Antena3 Antena3,
Tragedie! Actorul a murit dupa ce a ajuns la spital, in stare grava

Lumea actoriei a pierdut inca un talent! Un indragit actor a murit dupa ce a fost transportat de urgenta la spital, in stare grava. Citeste continuarea. continuă pe Antena3

Ce TRAGEDIE! A MURIT imediat dupa operatie! Fanii lui sunt in LACRIMI

Tragedie in lumea sportului! Biciclistul Jonathan Cantwell, in varsta de 36 de ani, a murit dupa o lunga suferinta Sportivul a fost supus recent uneiinterventiichirurgicale, dar a facut si chimi.

Cinci masini s-au ciocnit violent pe E85, la intrarea in Iasi. Patru oameni sunt raniti, dintre care unul in stare grava

Patru persoane au fost ranite, dintre care una grav, intr-un accident petrecut, marti dupa-amiaza, pe pe DN 28, in judetul Iasi, la intrarea in localitatea ieseana Letcani, in carambol fiind implicate cinci autoturisme.

Un fost campion la box a murit, dupa ce a mancat un aliment preferat de multi romani

Un fost boxera muritin timpul unui concurs televizat de mancat croasante in Argentina. Mario Melo avea 56 de ani sis-a sufocat, dupa ce a mancatdoua croasante. Un fost boxer pariase.

O femeie a murit dupa ce a cazut de pe un hotel de cinci stele

O femeie si-a pierdut viata dupa ce a cazut de pe acoperisul unui hotel de cinci stele din Londra. Potrivit martorilor, femeia s-a aruncat de pe cladirea hotelului Hilton din Mayfair, care are 6 etaje,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )