Libnet.ro
UNICEF

17:00

TRAGEDIE AVIATICA! Un elicopter S-A PRABUSIT! Cel putin doi soldati au murit

B1 B1,
TRAGEDIE AVIATICA! Un elicopter S-A PRABUSIT! Cel putin doi soldati au murit

Tragedie aviatica in Afganistan! Un elicopter s-a prabusit in provincia estica Logar in timpul unei operatiuni comune a fortelor afgane si americane contra bazelor insurgente din regiune. Cel putin doi. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Pe analizele noastre, in turul doi prezenta la vot este cel putin egala cu cea din turul unu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca, din analizele sociologice facute de partid, prezenta la vot in turul al doilea al alegerilor prezidentiale va fi cel putin egala cu cea din turul intai, iar Klaus Iohannis este preferat chiar si de catre cei care nu s-au decis inca daca vor vota in turul al doilea.

Cel putin 25 de oameni au fost descoperiti intr-un container frigorific, pe un feribot din Olanda

Cel putin 25 de persoane au fost gasite intr-un container frigorific, la bordul unui feribot din Olanda care urma sa plece spre Marea Britanie, scrie The Independent. Potrivit primelor informatii, vasul a fost.

VIDEO Primarul PSD din Buzau, despre Viorica Dancila: Nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel putin pana acum, dar este reprezentantul nostru

Viorica Dancila nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel putin pana acum, dar este reprezentantul nostru. Asa a descris-o primarul Buzaului, Constantin Toma, pe Viorica Dancila, prezidentiabilul PSD, aflata in campanie electorala la Buzau.

Soldati morti dupa ce un elicopter s-a prabusit in Afganistan

Cel putin doi soldati americani din trupele stationate in Afganistan au murit miercuri in urma prabusirii elicopterului in care se aflau, fara a se cunoaste inca oficial cauza incidentului, transmite.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )