Libnet.ro
UNICEF

20:00

Tragedie in Brasov! O femeie de 67 de ani a MURIT dupa ce a cazut de la etaj

B1 B1,
Tragedie in Brasov! O femeie de 67 de ani a MURIT dupa ce a cazut de la etaj

O femeie de 67 de ani a murit, miercuri, dupa ce a cazut de la etajul al saptelea al locului in care locuia in cartierul Florilor din municipiul Brasov. Femeia de 67 de ani a cazut, miercuri, de la. continuă pe B1

Brasov: O femeie de 67 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul sapte al blocului in care locuia

O femeie de 67 de ani a murit, miercuri, dupa ce a cazut de la etajul al saptelea al locului in care locuia in cartierul Florilor din municipiul Brasov, informeaza News. ro.

O femeie de 67 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul sapte al blocului in care locuia

Tragedia s-a produs in cartierul Florilor. Femeia s-a prabusit de la etajul sapte su a murit pe loc. Politia de demarat o ancheta in acest caz.

Cum a fost abandonata clinica pentru mari arsi din Iasi. intre timp, o femeie cu arsuri multiple a murit, dupa ce a fost refuzata in spitale similare din Romania

O ieseanca de 52 de ani, cu arsuri pe 60% suprafata corporala, a murit sambata, 26 august, dupa ce spitalele din Bucuresti au refuzat sa o preia din lipsa de locuri. Femeia a fost internata timp de o saptamana in clinica de chirurgie plastica de la Spitalul Sfantul Spiridon Iasi.

Accident teribil in Vaslui. Un tanar de 21 de ani a murit dupa ce a intrat cu motocicleta intr-un autoturism care intra in curtea spitalului

Un tanar de 21 de ani si-a pierdut viata in urma unui grav accident rutier care a avut loc in noaptea de marti spre miercuri in fata Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui.

Accident cumplit. Un barbat a murit dupa ce s-a prabusit de la mare inaltime, in timp ce zbura cu parapanta

Un parapantist a murit, dupa ce zborul cu parapanta s-a terminat brusc, barbatul prabusindu-se langa partiile de ski de la Borsa, in apropierea cabanei Runc-Stiol, scrie.

Doliu in lumea mondena! Un personaj cunoscut in lumea VIP-urilor din Romania a murit dupa o lunga suferinta (FOTO)

Un tanar cunoscut in lumea mondena autohtona s-a stins din viata in urma cu cateva zile dupa o lupta lunga cu o boala incurabila. Dominic Popa avea 41 de ani si era cunoscut pentru.

FOTO. Doua persoane au murit, dupa prabusirea unei cladiri, in Mumbai. Peste 30 de oameni, prinsi sub daramaturi

Cel putin doua persoane au murit si intre 30 si 40 ar fi prinse sub daramaturi, in Mumbai, dupa ce o cladire s-a prabusit.

Doliu in sport! O legenda a baschetului romanesc a murit dupa o grea suferinta

Federatia Romana de Baschet anunta cu multa tristete si profund regret trecerea prematura in nefiinta a celui care a fost TAKACS KAROLY. Din pacate, duminica 27 august, dupa o nedreapta suferinta, inima unuia dintre cei.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )